Benimki de berbat hocam. Hatta iddialıyım sizinki benimkinden kötü olamaz. Birkaç yıl geçen yazılarımı kendim okuyamıyorum ilk bakışta o derece... Kendi yazım ve var olan durum(elektriksizlik) ile alakalı espri yapa yapa beyaz tahtadan devam eğer elektrik gittiyse... İşin kötüsü benim çizim de berbat...El yazım çok kötü hocam :/
Ah bir kitabımız olaydı, değil mi?.. Her ihtimale karşı kitap candır..bilişim sınıfı yok. akıllı tahtadan ders anlatıyorum ama elektrik kesildiğinde önlerinde somut materyal olmadığı için sınıf yönetiminde zorlanıyorum
Tebeşir ve karatahtada başladık hocam. Tabi ki beyaz tahta candırAh bir kitabımız olaydı, değil mi?.. Her ihtimale karşı kitap candır..
En iyisi elimizde yedekte basılı bikaç oyun vs. bulundurmak. Tabi bu oyun o günkü plana uymayabilir ama genel konuları kapsayan bişeyler olabilir.
Tabi @zulfikar1985 hocamın da dediği gibi beyaz tahtanın yeri bir başka...
Hocam bence yazınız da çiziminiz de mükemmel.Ekli dosyayı görüntüle 79556
2018 yılından bir fotoğraf hocam, okulumuzda ne projeksiyon, ne de bir akıllı tahta vardı. Benim de yazım çok kötüdür, zaman zaman açıp gülümserim =)
sizinki de sınavım çok kötü geçti deyip 98 alan öğrenci gibi oldu hocam pardus bile çizilmiş daha ne olsun2018 yılından bir fotoğraf hocam, okulumuzda ne projeksiyon, ne de bir akıllı tahta vardı. Benim de yazım çok kötüdür, zaman zaman açıp gülümserim =)
Kesinlikle...sizinki de sınavım çok kötü geçti deyip 98 alan öğrenci gibi oldu hocam pardus bile çizilmiş daha ne olsun)