Derste elektrik kesildiğinde ne yapıyorsunuz?

Kodla Büyü

misty

Üye
bilişim sınıfı yok. akıllı tahtadan ders anlatıyorum ama elektrik kesildiğinde önlerinde somut materyal olmadığı için sınıf yönetiminde zorlanıyorum

Son düzenleme:
El yazım çok kötü hocam :/
Benimki de berbat hocam. Hatta iddialıyım sizinki benimkinden kötü olamaz. Birkaç yıl geçen yazılarımı kendim okuyamıyorum ilk bakışta o derece... Kendi yazım ve var olan durum(elektriksizlik) ile alakalı espri yapa yapa beyaz tahtadan devam eğer elektrik gittiyse... İşin kötüsü benim çizim de berbat... :)

bilişim sınıfı yok. akıllı tahtadan ders anlatıyorum ama elektrik kesildiğinde önlerinde somut materyal olmadığı için sınıf yönetiminde zorlanıyorum
Ah bir kitabımız olaydı, değil mi?.. Her ihtimale karşı kitap candır..
En iyisi elimizde yedekte basılı bikaç oyun vs. bulundurmak. Tabi bu oyun o günkü plana uymayabilir ama genel konuları kapsayan bişeyler olabilir.
Tabi @zulfikar1985 hocamın da dediği gibi beyaz tahtanın yeri bir başka...

Ah bir kitabımız olaydı, değil mi?.. Her ihtimale karşı kitap candır..
En iyisi elimizde yedekte basılı bikaç oyun vs. bulundurmak. Tabi bu oyun o günkü plana uymayabilir ama genel konuları kapsayan bişeyler olabilir.
Tabi @zulfikar1985 hocamın da dediği gibi beyaz tahtanın yeri bir başka...
Tebeşir ve karatahtada başladık hocam. Tabi ki beyaz tahta candır :) Kara tahtaya klavye çizdiğim günler geldi aklıma :)

Derste elektrik kesildiğinde ne yapıyorsunuz?​

Ha bir de elektrik gittiğinde kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Bir de kendi kendime "Demek tüm yaptıklarımız elektriğe bağlıymış, ne sanal işle uğraşıyormuşuz, bizimki de gerçek hayat değilmiş. Elektrik enerjisi vermeseler bizim iş de pek bi boşmuş" demeden kendimi alamıyorum.:)

Bilgisayarlar çat diye kapandığında, çocukların dünyaları kararmış olsa da içimi hafiften bir huzur kaplıyor. O an hiç kimsenin benden yardım isteyemeyecek olması beni özgür hissettiriyor :)
BTR'nin en güzel anıdır benim için.
Şaka bir yana HEM kurslarından kalma hazır testler var çekmecede, genel bilgisayar okuryazarligi vs. Birlikte test çözmek, B planım oluyor elektrik kesildiğinde.

Bana e ile başlayan 4 meyve ismi söyleyin.
1. Elma
2. Erik
3. Ejder meyvesi
4......

2018.webp

2018 yılından bir fotoğraf hocam, okulumuzda ne projeksiyon, ne de bir akıllı tahta vardı. Benim de yazım çok kötüdür, zaman zaman açıp gülümserim =)

Beyaz tahtada derste işlediğimiz konu başlıkları önemli kelimeler içeren adam asmaca oynatıyorum çok seviyorlar

Elon, Gates, Jobs hayatları anlatılabilir.Futuristik konular tartışılabilir.

Son düzenleme:
Elektrik kesilme ihtimaline karşılık sınıf mevcudu kadar hazırda tutacağınız çalışma kağıtlarını kullanmak, kalabalık sınıflarda en kolay yol olacaktır. Ders bitene kadar hem düzen bozulmaz, hem de öğrenciler boşta kalmaz.

ilksms
Geri