egitimci.44
Aktif Üye
Başlığı dersiniz diye açtım ama aslında daha geniş kapsamlı bir başlık olsun istiyorum devamlı da güncellemeye çalışacağım çünkü en küçük beğendiğim şeyi bile yapmak istiyorum. Buna kendini güncellemek de diyebilirsiniz. Amacım kendimi geliştirmek yanlış anlaşılmazsa sevinirim ve lütfen olumlu mesajlar atalım.
Bu derste yaptığınız farklı bir etkinlik olabilir, BT sınıfı için yaptığınız farklı bir şey olabilir. Teneffüslerde yaptığınız farklı bir şey olabilir. Ders çıkışında yaptığınız farklı bir şey olabilir. Fotoğraflarla destekleyebilirsiniz. Kısaca bir öğrenci için bile olsa yaptığınız farklı etkinlikler çalışmalar nelerdir? Sitede az da olsa var biliyorum ama burada bir başlık altında toplayabilir miyiz merak ediyorum.
Bu derste yaptığınız farklı bir etkinlik olabilir, BT sınıfı için yaptığınız farklı bir şey olabilir. Teneffüslerde yaptığınız farklı bir şey olabilir. Ders çıkışında yaptığınız farklı bir şey olabilir. Fotoğraflarla destekleyebilirsiniz. Kısaca bir öğrenci için bile olsa yaptığınız farklı etkinlikler çalışmalar nelerdir? Sitede az da olsa var biliyorum ama burada bir başlık altında toplayabilir miyiz merak ediyorum.
birkaç kategoriye ayırsak aslında güzel olur. Eklenebilecek başka varsa ekleyebiliriz.
1) BT sınıfı için yapılanlar
2) Derste kağıt üzerinde yapılan etkinlikler
3) Bilgisayarda kullanılan uygulamalar-programlar-oyunlar-videolar vb...
4) Derste kullanılan harici siteler
5) Teneffüslerde ve çıkışta öğrenciler için birebir yapılan etkinlikler
Son düzenleme: