:alkis:memoras' Alıntı:Dersimizin geleceği ve norm kadro konusunda sayın abdullah öcalan'a bize yardımcı olması konusunda bir mektup mu yazsak diyorum. Malum artık ülkemizin umut ışığı haline geldi, bizim olaya da bi el atar herhalde eşşek değilya
akşamları tv de haberleri, tartışma programlarını izlerken sinirden gözümden yaş akıyo hocamZizu_' Alıntı::lol: harbiden ne acı durum değil mi
ben çocukken hep şunu duyardım 30 000 çocuk katili diye anılan adam,
ama şu anda Türkiyeme yön veriyor ve hergün sayın diye anılıyor.
Vay be, şehitlerimizin kemikleri sızlıyordur, ne için şehit oldular.
Zizu_' Alıntı::lol: harbiden ne acı durum değil mi
memoras' Alıntı:Dersimizin geleceği ve norm kadro konusunda sayın abdullah öcalan'a bize yardımcı olması konusunda bir mektup mu yazsak diyorum. Malum artık ülkemizin umut ışığı haline geldi, bizim olaya da bi el atar herhalde eşşek değilya
diyanetle yetineceğini sanmıyorum hocamSrebrenica' Alıntı:Zizu_' Alıntı::lol: harbiden ne acı durum değil mi
Namazını kaçırmazmış efendim görüşmelerde hadislerden bahsediyormuş.
Medya halka pompalayıp duruyor. Yakında diyanetin başına bile geçebilir, o derece muhterem bir insan. Muhterem Apo hocaefendi.
+1111hakanotuken' Alıntı:Bu işi çözse çözse apo çözer tıpkı herşey gibi
Şu konjonkture bakın bunu yıllar önce apoya deseler o bile inanmazdi
Srebrenica' Alıntı:Zizu_' Alıntı::lol: harbiden ne acı durum değil mi
Namazını kaçırmazmış efendim görüşmelerde hadislerden bahsediyormuş.
Medya halka pompalayıp duruyor. Yakında diyanetin başına bile geçebilir, o derece muhterem bir insan. Muhterem Apo hocaefendi.
:+1: :alkis:memoras' Alıntı:Dersimizin geleceği ve norm kadro konusunda sayın abdullah öcalan'a bize yardımcı olması konusunda bir mektup mu yazsak diyorum. Malum artık ülkemizin umut ışığı haline geldi, bizim olaya da bi el atar herhalde eşşek değilya