jolly Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 455 5 Kasım 2012 #1 merhaba arkadaslar kız meslik lisesinde 11. sınıflara 12 saat web + 6 saat grafik dersi var. bunu haricinde baska bir meslek dersi olması gerekiyor mu mesela mesleki ingilizce gibi veya baska bişey?
merhaba arkadaslar kız meslik lisesinde 11. sınıflara 12 saat web + 6 saat grafik dersi var. bunu haricinde baska bir meslek dersi olması gerekiyor mu mesela mesleki ingilizce gibi veya baska bişey?
2011bilgisayar Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 300 5 Kasım 2012 #2 bizde 3 saat açık kaynak işletım sıstemı dersı var.okulumuz çpl hocam
tayinci42 Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 2,721 5 Kasım 2012 #3 18 saati tamamlamışsınız. bunun haricinde sadece seçmeli ders olabilir.. süresine çerçeve eğitim programından bakabilirsin.
18 saati tamamlamışsınız. bunun haricinde sadece seçmeli ders olabilir.. süresine çerçeve eğitim programından bakabilirsin.
bilisim-tef Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,210 6 Kasım 2012 #4 web tasarım dalında zorunlu ders web tasarım. kalan saate istediğiniz ders veya dersleri seçebilirsiniz.
web tasarım dalında zorunlu ders web tasarım. kalan saate istediğiniz ders veya dersleri seçebilirsiniz.
jolly Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 455 6 Kasım 2012 #5 veri tabanı ve organizasyonu dersinin seçilmeyişi sorun olabilir diyorlar.
bilisim-tef Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,210 12 Kasım 2012 #6 niye sorun olsun ki? mesela biz seçmiyoruz.