arkadaşlar müdürümüz değişti, ders programı için bana rica etti, bende hayatımda ilk defa ders programı yapacağım, hangi programı önerirsiniz?
yaparım demedim zaten hocam yapmaya çalışırım dedim yapamazsam devrederim, ama başladığım bir işi bitiremezsem kafayı yerim benim kişiliğimde asla bir işi yarım bırakmak yok, ya işi bitirecem ya kendim bitecem.olcaysahan' Alıntı:Hocam bana sorarsan hiç yapma derim eğer yaparsan ne demeye çalıştığımı daha iyi anlayacaksın.
Ben zamanında ASC kullanmıştım.
teşekkürler hocam,imece35' Alıntı:bilsa ve progmatik. Özellikle seçmeli ders düzenlenmesinde progmatik daha kullanışlı. Kolay gelsin.
hastasıyız dede' Alıntı:yaparım demedim zaten hocam yapmaya çalışırım dedim yapamazsam devrederim, ama başladığım bir işi bitiremezsem kafayı yerim benim kişiliğimde asla bir işi yarım bırakmak yok, ya işi bitirecem ya kendim bitecem.olcaysahan' Alıntı:Hocam bana sorarsan hiç yapma derim eğer yaparsan ne demeye çalıştığımı daha iyi anlayacaksın.
Ben zamanında ASC kullanmıştım.![]()
güzel fikirhakanotuken' Alıntı:Hocam progmatic kullan
Sen yap ama perde arkasında kal, senin yaptığını kimse bilmesin, sen yap idareye ver onlar yaptı bilsinler
Bu konuda çok acı tecrübelere sahibim![]()
elimde ilacı var, ama bilsanın içinden çıkamam diye korkuyorum. okul küçük 11 derslik ikili eğitim.elrond' Alıntı:okul kalabalıksa ve istekte çoksa kesinlikle BİLSA...tecrübeyle sabittir...progrmatic bir yerde tıkanıyor...ama bilsa daha arıza vermedi...kesinlikle bilsa...bastır parayı kafan rahat olsun
dedim ya hocam ilk defa kullanıyorum, işim bitti sayılır sadece dersleri blok yapmak kaldı, 2+2+1 şeklinde.selamic12' Alıntı:hocam sen daha en basıt ve temel yerınde tıkanmışssın . asc kullanım klavuzu var ınternette ara ısını görür.
gün kapatma nasıl yapılıyor hocam progmatic te?hakanotuken' Alıntı:progmaticte gün kapatma var hocam nasıl olmaz, gün kapatma olmayan ders çakma olmayan program mı olur