Ders Kitabı Gelmedi

Kodla Büyü

ahmetfx

Süper Üye
Süper Üye
Mesajlar
1,719
Arkadaşlar bugün gelen kitaplara baktım (6.7.8) Bilişim Teknolojileri kitabı yok, askerden geldiğimde Şubat'ta göreve başladım. İstenecek kitaplar sanırım Ocak-Şubat gibi belirleniyor. Ve idare istememiş sanırım bu duruma göre. Okul yıkılacağından şu an geçici olarak başka okuldayız. Ve bu okulda da derslik az olması sebebiyle BT sınıfı 8. sınıf olarak belilenmiş. Zaten 2 yıldır BT öğretmeni olmadığından bilgisayalar da hurdaya dönmüş. Şimdi hem kitap yok hem de sınıf nasıl ders işleyeceğim, neye göre ilerleyeceğim bilemiyorum. Sınıfta bilgisayar öğretmek de kitapla araba sürmeyi öğretmeye benziyor. Herşey havada kalıyor. Gerçi 1 saatte ne kadar ders anlatabiliyoruz o da ayrı bir konu da..
Ne yapmamı tavsiye edersiniz? Şu saatten sonra kitap temin edilebilir mi? Kılavuz kitaplarım dahi yok. Dersimiz zaten bu gidişle zorunlu olmayacak umarım hepten kaldırılır! Hiçbir önem ifade etmiyor ne öğretmenlerin ne idarenin ne de MEB'in gözünde..
 
Eksik kitapların bildirilmesiyle alakalı bir yazı gönderebilirsiniz. Okul idaresine bununla alakalı mutlak suretle yazı gelir onu bekleyin. Ona göre kaç tane ihtiyacınız varsa söyleyin.
 
ben 20 saat sınıfta işlicem. dersten önce hazırladğım çalışmaları projeksiyonda sunacam.
 
Hocam zaten yeni öğretim programı yayınlandı 5. sınıf ve sonraki 6,7,8 için zaten kitap hazırlanmaması yönünde karar verildi hocam sorun etme 1-2 yıl sonra kitap olmayacak zaten.
 
benim okulada gelmedi. Bakalım ne olacak
Bi müdür yardımcısına dedim surat yaptı bu kadar işin arasında senin uyduruk bilg kitabınlamı uğraşcaz gibi :sleep:
En kötü pdf den işlicez de projeksiyonda yok
 
benim çalıştığım okula da kitap gelmedi ama kafaya takmadım zaten kitaba bakıp anlattığım yok...
 
benim okulula yeni basım 6-7-8 lerin kitapları geldi.. kitaplarda üniteler değişmemiş ama alt başlıklar değişmiş.. farklı konularla güncellenmiş..

lakin 5. sınıflarda açılması muhtemel olan Bilişim Teknolojileri ve Yazılım ders kitabı gelmedi..
 
bizim okula gelmedi bursada kitabın dağıtımı yokmuş başka illerde dağıtıldımıki :(
 
Geri
Üst