Ders kesim Raporu Yapan var mı?

Kodla Büyü
Mesleğe başladım başlayalı yıl sonlarında istenir.Staj dosyamda dahi vardı.Google da arattırsaydınız, branşınıza uygun yüzlerce örnek görürsünüz.

COBOL' Alıntı:
Mesleğe başladım başlayalı yıl sonlarında istenir.Staj dosyamda dahi vardı.Google da arattırsaydınız, branşınıza uygun yüzlerce örnek görürsünüz.
burada arattım bulamadım. Demek ki yapanlar burada paylaşmamış.

bu kadarına gerek yok.
ektekini doldursan yeter. bide okul idaresi matbu çıkarması gerekirdi.
ders kesim raporuna ve ders defterine konular itmese dahi bitti yaz, yoksa soruşturma geçirirsin.

mse' Alıntı:
değerlendirme ve ders kesim rap
8 yıllık meslek hayatımda ilkokuldan meslek lisesine çalışmadığım okul türü kalmadı mebde ama böyle bir ders kesim ve değerlendirme raporu ne hazırladım ne de hazırlayanı gördüm...
her yıl hazırlanıyorsa hazırlayanı tebrik ederim...

hocam o ders kesim ve değerlendirme raporu toplam 14 sayfa.... sizler için kırptım diğer sayfalarında öğrenci isimleri ve not aralığındaki öğrencilerin açıklamaları var. tablonun açıklaması işte. Ne yapalım ben her sene yaparım maksat can sıkıntısı.

Ders kesim raporu dediğin, girmiş olduğum x,y,z... sınıflarında tüm konular tamamlanmıştır yazan bir yazıdan ibaretttir... 8)

cyln' Alıntı:
mse' Alıntı:
değerlendirme ve ders kesim rap
8 yıllık meslek hayatımda ilkokuldan meslek lisesine çalışmadığım okul türü kalmadı mebde ama böyle bir ders kesim ve değerlendirme raporu ne hazırladım ne de hazırlayanı gördüm...
her yıl hazırlanıyorsa hazırlayanı tebrik ederim...
..
hocam kanunen hazırlanması gerekiyor
...
bu konuda bir çok matbu evrağı daha önce birlikte çalıştığım bir idarecinin müdürlük yaptığı kurumun sitesinden edinebilirsiniz.

Link (http://mebk12.meb.gov.tr/meb_iys_dosyal ... 1908d58b87)

BBNET
Geri