eras63' Alıntı:Akadaşlar şuan okullarda ders dağıtımı için kullanılan çeşitli programlar var.
Progmatic, Bilsa ve en yenisi E-okuldaki eokulfet programı.
Sizler hangi programı kullanmamızı tavsiye edersiniz? kullanımları nasıl?
eras63' Alıntı:Akadaşlar şuan okullarda ders dağıtımı için kullanılan çeşitli programlar var.
hocam önc bizim şu probleme çözüm bulsanız :?:pehepe' Alıntı:eras63' Alıntı:Akadaşlar şuan okullarda ders dağıtımı için kullanılan çeşitli programlar var.
Hocam bir projem var yakında hepsine çözüm bulacağız inş..
eras63' Alıntı:kimse okulunda ders programı yapmıyor veya bu konuyla ilgilenen yok galiba :?:
duydum evt ama kullanmayı bilmiyorum kullandığınız progmatic demo ve son versiyon mu?papakaa' Alıntı:hocam bir de asc var duydunuzmu. ben boş günleri vs ayarlayıp asc de yapıyorum. en iyi dağıtımı o yapıyor. istediğim gibi şekil almazsa asc deki oluşan kartları progmatice uyguluyorum. son bir cila çekiyorum.
hocam özel mesaj gönderme-almada sıkıntı var sanrım dünden bu yana mesaj göndermeme rağmen ne gidiyor ne de geliyor sanırım. size özelden göndedim geldi mi hocam :?:muluca' Alıntı:Asc Timetables v. 2014 tavsiye ederim hocam. Seçmeli dersleri de bu program sayesinde dağıttık. İsterseniz özelden mail adresinizi verin size download link vereyim.
eras63' Alıntı:hocam özel mesaj gönderme-almada sıkıntı var sanrım dünden bu yana mesaj göndermeme rağmen ne gidiyor ne de geliyor sanırım. size özelden göndedim geldi mi hocam :?:muluca' Alıntı:Asc Timetables v. 2014 tavsiye ederim hocam. Seçmeli dersleri de bu program sayesinde dağıttık. İsterseniz özelden mail adresinizi verin size download link vereyim.
osiris' Alıntı:teşekkürler. bir arkadaşım program yapma işlemini videoya çekip atabilir mi?
Hocam bi ara başlığı açmama rağmen konuyu takip edememişimbirtanyildiz' Alıntı:osiris' Alıntı:teşekkürler. bir arkadaşım program yapma işlemini videoya çekip atabilir mi?
Siz sanırım asc için video istemişsiniz ancak ben yine de FET'e de bir şans verirsiniz belki diyerek, bir video hazırladım. 8 dk civarı süren videoda Bir ara e-okul dan da yayınlanan fet adlı ders dağıtım yazılımı anlatılıyor.
Video : http://youtu.be/3DTBZIUVsaM
haklısınız galibateksen' Alıntı:aSc TimeTables'ı bi deneyin hocam.
vaz geçemeyeceksiniz emin olun!...
![]()