Ders Dağıtım Programı - (Web-Masaüstü) - Ücretsiz

Kodla Büyü
@alpi hocam, en azından öğretmenleri ve branşlarını bu şekilde yapmak mantıklı olurdu. Eğer idareci iseniz, rica etsem, böyle bir excel tabloyu okuldan indirip, kişisel verileri değiştirip sadece 2-3 satır öğretmen bilgisi(değiştirilmiş) olacak şekilde bana göndermeniz mümkün mü? İdareci değilim, böyle bir listeyi e-okulda bulamadım.

Masaüstü versiyonunu yakında çıkaracağım arkadaşlar, eklenmesi istediğiniz başka özellik varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar.
İdare bilgisayarlarında sadece Pardus kullanılan okul var mı? Ona göre Linux dağıtımı hazırlayacağım, yoksa uğraşmak istemiyorum.

Hocam,
1- belirtilen dersler aynı güne gelmesin (örneğin: matematik, matematik uygulamaları)
2- öğretmenler için belirtilen herhangi bir günde ders saati sınırı koyabilme (pazartesi 5 saat gibi)
3- program dağıtımı yapılınca tüm öğretmenlerin programları tek tek gördüğümüz dağıtım ekranında çarşaf liste gibi gösterme tüm öğretmenlerin programlarını ön izleme olsa bu sayede yerleşmeyen dersler veya nereleri açacağımız nereleri kapatacağımız daha rahat anlaşılır
tekrar tekrar denedikçe gördüklerim bunlar hocam

ilksms
Geri