Çocuklarla geçirdiğimiz eğitim öğretim süresi 36 haftadır. Aksi bir durum olmadıkça 18 bir 18 ikinci dönemdir. Sıkıntı yok. Planlamayı hep 36 üzerinden yaparız
TYMM web sitesinde yayımlanan çerçeve yıllık planlarda 37 hafta görünüyor.Bu sene 38 hafta hocam. Hesaplayabilirsiniz. Zaten sadece haftadan da değil hala ders bilgi formlarında çıkarılmış kazanımlar var. Güncellenmediği kesin gibi. Peki güncel olmayan ders bilgi formlarına göre ben nasıl yıllık plan yapacağım. Fikri olan var mı ?
TYMM web sitesinde yayımlanan çerçeve yıllık planlarda 37 hafta görünüyor.
38 hafta görünüyor ama yanlış yazılmış hocam. 38. hafta 22-26 haziran olarak görünüyor TYMM sitesindeki planlarda. Takvime göre okullar 19 Haziran'da bitmiş oluyor. Doğrusu 37 haftadır.Bu sene 38 hafta hocam. Hesaplayabilirsiniz. Zaten sadece haftadan da değil hala ders bilgi formlarında çıkarılmış kazanımlar var. Güncellenmediği kesin gibi. Peki güncel olmayan ders bilgi formlarına göre ben nasıl yıllık plan yapacağım. Fikri olan var mı ?
Tamam işte hocam 36 haftaya ders bilgi formundaki konular yazılır. 1. ve 2. Dönem son haftalara erkinlik haftası yazınca 38 eder. Sıkıntı yok aslında.38 hafta görünüyor hocam son hafta sosyal etkinlik olarak yazılmış
Tamam işte hocam 36 haftaya ders bilgi
formundaki konular yazılır. 1. ve 2. Dönem
son haftalara erkinlik haftası yazınca 38 eder. Sıkıntı yok aslında.