Ders Bilgi Formları

Kodla Büyü

ColakHoca

Üye
Arkadaşlar yanlış bilmiyorsam 2025-2026 eğitim öğretim yılı toplam 38 hafta lakin mebin sitesindeki ders bilgi formları 36 haftaya göre yapılmış 2 hafta eksik var. Yıllık planları nasıl yapacağız doğru bir şekilde ? Ders bilgi formları güncellenmedi mi acaba ?

Çocuklarla geçirdiğimiz eğitim öğretim süresi 36 haftadır. Aksi bir durum olmadıkça 18 bir 18 ikinci dönemdir. Sıkıntı yok. Planlamayı hep 36 üzerinden yaparız

Çocuklarla geçirdiğimiz eğitim öğretim süresi 36 haftadır. Aksi bir durum olmadıkça 18 bir 18 ikinci dönemdir. Sıkıntı yok. Planlamayı hep 36 üzerinden yaparız

Bu sene 38 hafta hocam. Hesaplayabilirsiniz. Zaten sadece haftadan da değil hala ders bilgi formlarında çıkarılmış kazanımlar var. Güncellenmediği kesin gibi. Peki güncel olmayan ders bilgi formlarına göre ben nasıl yıllık plan yapacağım. Fikri olan var mı ?

Bu sene 38 hafta hocam. Hesaplayabilirsiniz. Zaten sadece haftadan da değil hala ders bilgi formlarında çıkarılmış kazanımlar var. Güncellenmediği kesin gibi. Peki güncel olmayan ders bilgi formlarına göre ben nasıl yıllık plan yapacağım. Fikri olan var mı ?
TYMM web sitesinde yayımlanan çerçeve yıllık planlarda 37 hafta görünüyor.

38 hafta görünüyor ama yanlış yazılmış hocam. 38. hafta 22-26 haziran olarak görünüyor TYMM sitesindeki planlarda. Takvime göre okullar 19 Haziran'da bitmiş oluyor. Doğrusu 37 haftadır.

Tamam işte hocam 36 haftaya ders bilgi
formundaki konular yazılır. 1. ve 2. Dönem
son haftalara erkinlik haftası yazınca 38 eder. Sıkıntı yok aslında.

Yukarıda hocamın dediği gibi tyym web sitesinde örmek yıllık planlarda bile 1.dönem sonuna sosyal etkinlik yazılmamış ki sosyal etkinlik olarak yazalım. Zaten yıllardır da sosyal etkinlik olarak işlemiyoruz 1.dönem son haftasını. Içerikleride güncel değil zaten bilgi formlarının çıkarılan konular falan var

ilksms
Geri