Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar alt tarafta mebbiste benim derce kademe ile ilgili durumum var ve benim bu ayki maaşımın bordrosu 9/3 gözüküyor.Buradaki kadro derecesi nedir bilgisi olan arkadaşlar varsa durumu aydınlatabilirler mi ?
Milli eğitim müdürlüğünde 2,5 yıl memurluk yapmış biri olarak söylüyorum. Bu "kadro derecesi" denilen şeyin sizin bildiğiniz derece ve kademeyle alakası yok. Her memurun bir kadro derecesi vardır ve bu diğerinden farklı olarak bakanlık tarafından belli zamanlarda gönderilir. Milli eğitim müdürlüğü buna müdahale edemez, bakanlık gönderdiği zaman mebbise işler yalnızca. Çok üstünde durmanıza gerek yok.
Dikkat ederseniz, maaşınızı ilgilendiren, "aylık derece" ve "aylık kademe" diye görünür. Ötekisi "kadro derecesi"dir. Farklı yani. "Viper8" arkadışn söylediği gibi maliyeyle alakası yok. Onu mebbiste göremezsiniz zaten, ancak bordroda görürsünüz.