Denizli mebweb

Kodla Büyü

goksirine

Aktif Üye
Arkadaşlar Denizli'de olup okul web sitesini güncelleyen var mı?
denizli mebe video atmışlar bi web sitelerinin güncellemesi diye. yapamadım bi türlü. yapıyorum da olmuyor daha doğrusu. genel bi sorun mu benle alakalı bişey mi bilemedim. anasayfada yeni ilçenin adı görünürken mesela tarihçeye tıklayınca hala MERKEZ görünüyor. siz nasıl yaptınız?

bu sorunu çözebilen arkadaş var mı ? şimdi uğraştım yine değişmiyor. değiştirme yolunu bilen arkadaşlardan yardım :(

Ben de aynen videoda anlatıldığı gibi linkleri seçip tek tek güncelle dedim menülerin ama netice hala merkez yazıyor ilçe adı yazmıyor.

Sonrada uğraşmadım, :-1:

Ben hallettim aynı sorunu. Şöyle ki;
Sadece linki tıklayıp güncelle demekle olmuyor, menüdeki tüm linkler hangi sayfaları açıyor ise o sayfaları tek tek açıp güncellemek gerekiyor sonra düzeliyor.

teacherafo' Alıntı:
Ben hallettim aynı sorunu. Şöyle ki;
Sadece linki tıklayıp güncelle demekle olmuyor, menüdeki tüm linkler hangi sayfaları açıyor ise o sayfaları tek tek açıp güncellemek gerekiyor sonra düzeliyor.

Evet bend e tek tek yapınca sorun düzeldi, denizli mem sayfasında sadece menüleri güncellemeyi gösterdiği için hep o yönde düşünmüştüm, diğeri uzun süreceği için de bulaşmamıştım.

Bütün bağlantıları tek tek açıp güncelle deyince düzeldi sorun

BBNET
Geri