Denizli BTR den haberi olan var mı?

Kodla Büyü

hgx2

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Mesajlar
871
arkadaşlar denizli BTR görevlendirmesiyle ilgili bilgisi olan var mı? görev talep dilekçeleri alındı ama görevlendirme ile ilgili yazı yok. Müdür herhangi bir yazı gelmedi dedi, biz şuan formatör statüsündemiyiz? müdür problem çıkarmıyor istediğim saat okuldan çıkıyorum ama mevcut durum nedir?
 
henüz resmi yazı gelmediği için BTR değiliz. yazının şimdiye kadar gelmesi gerekiyordu, çok gecikti.valilik onayı için bekliyor dilekçemiz ya da daha acısı; olabildiğince geciktiriyor il meb ek ders almayalım diye.biraz sıkıştırmak iyi olur zannımca.. İl Meb BTR birimi irtibat: 02582655554
 
Fatih projesi olmayan okullar dolmadan diğer okullara görevlendirmelerin yapılmayacağı yönünde kulaktan dolma bir bilgim var. Formatörlük sürecinde ve başvuru sürecinde çok telefon ettiğim için biraz beklemek istiyorum. Formatörlük onayı da çok gecikmişti, sonra yeni yazı geldi falan. Yeni bir bilgiye ulaşan buradan paylaşırsa sevinirim.
 
bugun müdürüm de önce liselere görevlendirme olacağını ortaokul ve ilkokullara görevlendirme olmayacağını duymuş. il formatörleri başka bir müdüre söylemişler falan... kulaktan dolma bilgiler var sadece elimizde.
 
arkadaşlar azönce bt20 ye mail attım ve hemen cevap geldi cevap aynen aşağıdaki gibidir.

Sayın hocam şu anda görevlendirme listesi valilikten şu anda geldi hemen okullara gönderiyorum

cevapta ayrıntı yok, hadi hayırlısı bakalım
 
Arkadaşlar ben dün eğitim öğretim şubesine ve il formatörlerine sordum sadece liselerde görevlendirme yapılacakmış valilikteki onayda liseler için.
 
Görevlendirme listesini ekledim arkadaşlar.



Sadece liselere görevlendirme yapılmış.
 

Ekli dosyalar

  • BTR.rar
    195.2 KB · Görüntüleme: 99
macar20' Alıntı:
hgx2' Alıntı:
Görevlendirme listesini ekledim arkadaşlar.



Sadece liselere görevlendirme yapılmış.
Hocam liste okul mailine mi gönderildi?

evet hocam okul mailine geldi

ilçelerdeki orta okullarda akıllı tahta bulunan okullarmış. (sadece duyum, resmi bir kaynak yok):!:
 
Saçma sapan işler yorum yapmaya bile gerek yok...

3-4 senedir sizinle ilgili çalışma devam ediyor siz çok önemlisiniz diye oyanayanlara sesleniyorum, bir gün sizi de önemli yapacağım :)
 
Görevlendirme alamamışım. Dersime girer çıkarım artık.
 
arkadaşlar Denizli BT rehberliği görevlendirmesini 16/10/2012 tarihi itibari ile mebbis bilgilerine işlemiş. ancak görev ünvanında bilgisayar formatör öğretmeni yazıyor.. görevlendirmesi çıkan arkdaşlar bakıp bilgi verebilir misiniz? sizde de aynısı mı yazıyor? teşekkürler...
 
arkadaşlar bende dün il eğiticilerini aradım,liseler dolmsdığı için görevlendirmeniz yapılmadı dendi.Fakat akşam kontrol ettiğimde dolmayan okul göremedim.Ayrıca bizim okullarımızdaki teknik problemleri kim çözecek?Bence liseler dolduysa bizide kendi okulumuzda görevlendirmeliler,okullarda sadece akıllı tahta olunca mı bize ihtiyaç oluyor :p
 
bazı illerde yeniden başvuru alınacağını bildiren duyurular yayınlamışlar,ama denizli'de yok sanırım böyle birşey.Bilgisi olan varmı?
 
Geri
Üst