Biz Halen ucuz yollu arduino takılmaya devam edelim.Lego robot denilince aklıma özel okullar geliyor.![]()
hocam bende son dakika içinde kaydettim. uyarı felan gelmedi sonra baktım cevaplar kayıt edilmişti. siz baktınız mı verdiğiniz cevaplar gözüküyor mu?Dün sistem çok yavaştı ben son 1 dk kala baştım kaydetmedi.
aynen arkadaşlar deneyaptaki sistemi bilen birileri var mı acaba?Deneyap ta nasıl bir çalışma sistemi var acaba? Mesai dışı mı?
Öğretmenler ne zaman dinleniyor acaba? Haftaiçi okul haftasonu okul.hafta sonları öğrenci grupları var. her kurs 14 hafta sürüyor. 09,30- ve 13,30 başlayan dört saat süren kurslar
Tasarım ve Üretim- kısmı sonuçlandı. Benim adıma olumlu olmuş. Mail geldi 2 gün önce. Süreç ile ilgili haber vereceklerini yazmışlar. Bekliyoruz.Değerlendirme sınavı sonuclandı mı acaba web sitesinde bi hareketlilik göremedim
Bende de durum aynı hocam.3 hafta önce çevrim içi mülakata da girdim ama sonuçlar 1 hafta sonra açıklanacak demesine rağmen 3 hafta geçti.ses seda yok![]()
Hocam ne kurumsallığı. Benimle mülakat yapan şahıs yolda yürürken mülakatı başlattı. Ben her halde odasına çıkacak diye beklerken adam arabasına binip araç sürerken mülakata devam etti. Ben saygımdan dolayı devam ettim ama içim içimi yedi mülakatı kapatıp çıkasım geldi.DENEYAP ın bu eğitmenlik durumunu takvimde belirtilen tarihlerin ötesine sarkıtması biraz heyecanımı kırdı açıkçası.Kurumsal bir süreç bekliyordum daha çok..![]()