Deneyap egitmen olan varmi

Kodla Büyü
Bıraktık ekip olarak o işi. Yorucu ve emeğinin karşılığını alamadigin bir şeye dönüştü çünkü

Saat ücreti 250 civarı bir gunde 4 saat veya 8 saat ders oluyor. Bir grupla 4 saat ders oluyor. Bazı yerlerde eğitmen az olduğu için 2-3 grup olabiliyor. Hafta içi görevleri toplantıları oluyor. Angarya kısımlarından dolayı biz bıraktık.

bir dönem görev yaptım. verdiğim performansa göre aldığım ücret yetmediği için(yol+yemek) bıraktım. imkanları olan bir yer. öğrenciler genelde iyi, tatmin olursunuz. size her hafta ders planları geliyor zaten. ne anlatacağınız nasıl anlatacağınız ve kodlar bu planın içinde var. ücretiniz tübitak tarafından hesaba yatırılıyor. resmi bir sıkıntı yaşamıyorsunuz.

kısacası bir dönem de olsa görev alın ve ortamı yaşayın derim.

Angarya kisimlari şunlardı: Hafta içi yapman gereken görevler veriliyor faydasız sırf eğitmeni çalıştırmak için. İkincisi hafta içi bir gün atölyede hazırlık yapman ve bulunma şartı var. Üçüncüsü gereksiz toplantılar online oluyor ama bölge sorumlusu il sorumlusu ilçe sorumlusu falan... Dördüncüsü teknofest gibi yarışmalara katılmak için extra çalışmanı bekliyorlar. Ben bıraktıktan sonra kafam rahatladı ne yalan söyleyeyim.

şuan aktif eğitmenlik yapıyoruz rizede ama hakikaten çok emek isteyen bir iş seneye kesinlikle yokum..
ders saat ücreti 250 tl 2 grubum var 4+4 hafta sonu 4 saat hafta içi görev diye yazılıyor.
amma velakin her şeyi bahane edip kesiliyor bir bakıyorsunuz 7-9 bin tl civarında bir ücretin üstüne çıkamadık onca emek veriyoruz.
okulun 2-3 misli bir emek isteyen bir iş.
kısacası çok zor tenefüs diye birşey var yok arası dinlenme alanı yok öğretmen için. vs vs.

Buradan nerede atölye var bakabilirsiniz. Giresun merkezde var sadece

BBNET
Geri