Denetleme

Kodla Büyü

cagrisay

Üye
Arkadaşlar önce rehber öğretmen daha sonra da müfettiş gelip aday öğretmenleri denetleyecek acaba denetlenen var mı dosyalarda neleri istiyorlar, ne soruyorlar ayrıca ben ilk dönem btr değildim 2. dönem oldum 1.dönemdeki girdiğim derslerin dosyalarını isteyebilir mi ?

yıllık planınız, sınav analizleriniz, performans notlarınız(değerlendirme ölçeği) buna benzer bütün evraklarınızı hazır tutun.. Konularınızla planınız aynı doğrultuda olsun.. en fazla 1-2 hafta geriden takip edersiniz.. Bu şekilde olduğunuz sürece değil müfettiş, kralı gelse rahat olursunuz..

dengem' Alıntı:
yıllık planınız, sınav analizleriniz, performans notlarınız(değerlendirme ölçeği) buna benzer bütün evraklarınızı hazır tutun.. Konularınızla planınız aynı doğrultuda olsun.. en fazla 1-2 hafta geriden takip edersiniz.. Bu şekilde olduğunuz sürece değil müfettiş, kralı gelse rahat olursunuz..
Katılıyorum. Ayrıca siz şu an adaylık kaldırılması adına müfettiş tarafından değerlendiriliyorsunuz. buna bağlı olarak; müfettiş,okulda sizi değerlendiren rehber öğretmenin verdiği puandan 10 puandan az 10 puandan fazla puan veremez. verirse okul idaresi ya da müfettişe soruşturma açılır, o yüzden pek kafanıza takmayın.

BBNET
Geri