Denetim Masasında Java Yok

Kodla Büyü

evrim0626

Süper Üye
Süper Üye
Seçkin Üye
merhaba dys için java 6 versiyonu kuruldu fakat güncelleştirme kapalı duracak şekilde ayarlamam söylendi. fakat denetim masasında java simgesi gözükmüyor dolayısıyla ayar bölümünede giremiyorum. java nın güncelleştirmesini nerden kapatabilirm?

Muhtemelen yüklediğiniz java dosyasıyla oynanmış dolayısıyla ekle kaldır da gözükmüyor. Bunun için aynı sürümün setup'unu bulun çalıştırın o setup javayı görecke ve değiştir kaldır diye size seçenek sunacaktır kaldırırsınız orjinal sitesinden indirirsiniz.

hocam ekle kaldırda var sıkıntı yok. ama denetim masasında java ayarlarını yapmak için java başlığı oluyor normalde. bir bilgisayarda bu gözükmüyor maalesef. diğer bilgisayarlarda sıkıntı yok

habib hocam aynılarını yaptım program filesden ekle kaldırdan sonra kalan dosyalarıda sildim başka bir yer varmı silinmesi gereken yine durum düzelmedi

hocam config dosyasını elle çalıştırabilirsin.

C:\Program Files\Java\jre7\bin klasörü altındaki (jre6 olabilir sizinki)
javacpl.exe dosyasını çalıştır.ordan update tabına gel ve check işaretini kaldır

xapex' Alıntı:
hocam config dosyasını elle çalıştırabilirsin.

C:\Program Files\Java\jre7\bin klasörü altındaki (jre6 olabilir sizinki)
javacpl.exe dosyasını çalıştır.ordan update tabına gel ve check işaretini kaldır
hocam açtım orda da update bölümü yok :?

BBNET
Geri