dell servis

Kodla Büyü

aysmn

Site Gezgini
dell laptobumu servise göndermem gerekiyor ama nasıl olduğunu sitesinden anlayamadım daha önce aranızda dell marka laptobunu servise gönderen oldu mu nasıl oluyor yardımcı olur musunuz arkadaşlar?

dell servisi evine gönderiyor. tamir ve bakım evinde yapılıyor. benin laptopun ekranını evde değiştirdiler. 0 811 288 00 01 bu numaradan iletişime geçebilirsin.

arkast' Alıntı:
dell servisi evine gönderiyor. tamir ve bakım evinde yapılıyor. benin laptopun ekranını evde değiştirdiler. 0 811 288 00 01 bu numaradan iletişime geçebilirsin.

Aynen hocam... Ev telefonundan ücretsiz olarak yunanistanda bulunan numarayı arayıp önce garantiyi sorgulatıyorsunuz. sonra derdinizi anlatıp bazı testleri yapıyorsunuz. Gerekli parçayı bulnduğunuz yerdeki yetkili servise gönderiyorlar. servis eve gelip değiştirip gidiyor...

DELL Yerinde Destek Hizmeti Nasıl Çalışır?
DELL Destek Hattına ücretsiz erişmek için:
Telefonunuz yurtdışı aramalara açık ise: 00 800 353 90 002 aranır.
Değilse: 0 811 288 0001 -> İngilizce mesaj duyulduğunda -> 888 578 5446 tuşlanır.
Yaklaşık %70 oranında sorun telefonda çözümlenir.
Çözülemeyen sorunlar için telefonda arıza tespiti yapılır.
Sonraki iş günü* teknik destek elemanı belirttiğiniz adrese gelir.
Gerekli işlem yapılarak bilgisayarınızdaki sorun çözülür.
Yapılan işlem sonucu herhangi bir ücret talep edilmez.

map_nbd.jpg

http://www1.euro.dell.com/content/topic ... ?c=tr&l=tr

Dell teknik servis süper bişey :+1: Arkadaşın bilgisayarı formattan sonra da hatalar verip duruyordu. Adres olarak okulu verdi arkadaş. Adam geldi, harddisk zarar görmüş dedi, değişti ve gitti :+1:

2 Sene boyunca Dell'in teknik servisinden çok iyi bir şekilde yararlandım. Internet sitesi üzerinden servis kodu ile garanti süresini öğrenebiliyorsunuz. Telefonda yapabilecekleri birşey varsa önce onu deniyorlar. Benim bilgisayarım benim hatamla kırılmış olmasına rağmen fotoğrafları çekip email ile göndermemi istediler. Ve 1 hafta içinde gelip batarya, ekran kartı, touchpad, laptop ön kasası ne varsa değiştirip gittiler :)

Bir arkadaşım Türkiyede hatrı sayılır büyüklükte laptop tamir merkezlerinden birinin sahibi. Adam dell ve toshiba diyor başka bir şey demiyor. Acer ve lenovodan uzak durun diyor.

halk' Alıntı:
Bir arkadaşım Türkiyede hatrı sayılır büyüklükte laptop tamir merkezlerinden birinin sahibi. Adam dell ve toshiba diyor başka bir şey demiyor. Acer ve lenovodan uzak durun diyor.

Hocam keşke sadece Acer ve Lenovo olsa, Casper, Exper, Arçelik, Vestel, Grundig... :)

Arkadaşlar bunlar garantisi dolmayan dell bilgisayarlar için garantisi olmayan dell bilgisayarlar için ne yapıyorlar

Arkadaşlar yanılıyorsunuz. Dell in her laptopu yerinde servis ganantisi altında değil. Zaten alırken yazar üzerinde yerinde servis garantili diye. 15 tatilden önce format attım laptopa ama kağnı gibi ağır çalışıyor, neyse servisi aradım telefondaki elemanın dediklerini yaptım, harddisk bozuk dedi, servis en geç 3 güne gelir dedi, 2 gün sonra eve geldi, laptopu söktü, hdd taktı ve gitti.

BBNET
Geri