Dell g16 alınır mı?

Kodla Büyü

bil_tek&yaz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Merhaba arkadaşlar,

Dell G16 7630 I9-13900HX 64-Gbddr5 2 Tbssd RTX4070 16" almayı düşünüyorum. Nette ekran kartının watt değerinin düştüğüne dair bir şey gördüm. Bu modeli kullanan ya da bu konu ile ilgili bir bilgisi olan var mı? Bilgisayarın linki aşağıda var. Buna benzer kullandığınız önerebileceğiniz başka model var mı?

O fiyata Asus alır rahat bı kafa ile devam ederim.
Bende şupe ile yaklastigim bir markanın ürününü aldım pişman ettiler açıkçası.
Asus un servisi güvenilir ve hızlıdır

Hocam 100 bine kadar önerebileceğin bildiğin veya kullandığın model var mı?
Sayin hocam marka olarak Asus öneririm yıllarca farklı versiyonlarını kullandım eşe dosta kullanırdım. Ama siz sanırım Intel tercih ediyorsunuz ben AMD işlemci tercih ediyorum. Laptop almadan önce işlemci puanlarına ve kullandığı güce bakarım ben genelde. Birde yeni nesil bilgisayarlarda parçalar tümleşik en ufak arıza anakart ekrankarti v.s. hepsinin değişmesi demek bu yüzden garanti bence artık çok önemli.
Marka onerebilirim ama şu makinası iyi diyebilemek için bakmak lazım.
Şu an elimde çok iyi ozelliklerde bir Acer var ama arızalandı tam 7 ay yapılmasını bekledim. Asus bu problemleri hızlı aşmanız sağlar sadece yoksa ikiside i9 ise Asus altın kaplamiyor sonucda iki işlemcide aynı demektir ☺️

O kadar çok model marka baktım ki, yorumları okudum video izledim. Kafam bir hayli karıştı.
Garanti ve servis konusu dediğiniz gibi çok önemli günümüzde.

BBNET
Geri