Deli Kral - Yeni Proje Fikri Arıyorum

Kodla Büyü

hasemrah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar, elimdeki bir domaini değerlendirmek istiyorum:
delikral.com
WordPress altyapısına sahip, Çocuklara yönelik ve Faydalı bir site kurmak istiyorum. Fakat aklıma orjinal bir fikir gelmedi. Sizden istirhamım bu konuda ilginç fikri olan varsa paylaşmasını istiyorum. İçeriğine öğretmenlerinde katkı sağlayacağı bir web sitesi olsun istiyorum. Her öneriye açığım. Yeter ki paylaşın.
Şimdiden herkese teşekkür ederim.

Arkadaşlar, 20 kişi okumuş konuyu... Fakat hiçbir fikri veya öneri sunacak olan yok mu?

muratbdg' Alıntı:
Hocam http://www.egitlence.com sitesine benzer bi site yapabilirsiniz. Eğitici oyunlar var. Eğitimi oyunlarla yapıyorsunuz. Bi göz atın isterseniz...
Teşekkürler, örnek verdiğiniz site benim ayrıca düşündüğüm projelerden biriydi. Fakat flash konusunda hiç bilgim yok. Ama neden olmasın...
Farklı fikirlere de açığım. :?:

Yorumlar ses kaydı şeklinde olan bir paylaşım sitesi yapabilirsiniz.Düşünün yorumları dinliyorsunuz, yorumu yapan kişinin sesini duyuyorsunuz.Ses kaydı pratik olmalı.Takılmalar olmamsı gerekiyor.İnanın siteniz hit yapacağı kesin tabi sitenin alt yapısı çok iyi olmalı, kapasitesi yüksek olmalı.Kapasite nedeniyle zor bir proje ama 2 gün önceki kayıtlar otomatik silinir belki başlangıç böyle olabilir :idea:

BBNET
Geri