Deftedoldur.com mobil uygulama çıktı

Kodla Büyü
Arkadaşlar biliyorsunuz bir yıl kadar önce defterdoldur.com sitesini duyurmuştum, siteye bir çok yeni özellik eklendi ve öğretmen ailesi ile beraber mobil uygulamalarımızı çıkardık, ücretsiz olarak indirip kullanabilirsiniz, değerlendirmelerinizi bizim için kıymetlidir şimdiden teşekkür ederiz. Uygulama linklerimiz

Sayın hocam meslek lisesi 9. Sınıf bilişim teknolojilerinin temelleri dersinin yıllık planına göz attım. 1. Öğrenme birimine 4 hafta 2. Öğrenme birimine 5 hafta ayrılmış gözüküyor. oysa ders bilgi formlarında bu birimlere 2şer hafta ayrılması gerektiği belirtilmiş. . Açıkçası olmamış bu iş. Diğer derslerin planları ne durumda bilmiyorum. Bilginize.

Not : ders bilgi formu tabloyu ekliyorum

1000095361.webp

Sayın hocam meslek lisesi 9. Sınıf bilişim teknolojilerinin temelleri dersinin yıllık planına göz attım. 1. Öğrenme birimine 4 hafta 2. Öğrenme birimine 5 hafta ayrılmış gözüküyor. oysa ders bilgi formlarında bu birimlere 2şer hafta ayrılması gerektiği belirtilmiş. . Açıkçası olmamış bu iş. Diğer derslerin planları ne durumda bilmiyorum. Bilginize.

Not : ders bilgi formu tabloyu ekliyorum
Hocam planları ders bilgi formlarına göre oluşturuyoruz zaten, arada gözden kaçanlar olabiliyor teşekkürler bilgilendirme için.

ilksms
Geri