deepfreeze altarnetif

Kodla Büyü

tiredsoldier

Site Gezgini
istediğimiz bir programa izin veren ve diğerlerini koruyan bir deepfreeze altarnetifi arıyorum bilen varsa yardım etsin acil. ve ya deepfreeze in böyle bir özelliği olan bir sürümü varsa nasıl yapılcağı ile birlikte paylaşırsa çok memnun olurum.

Ben de Shadow Defender kullanmıştım. Gayet memnun kaldım. İstediğin programı yada klasörü hariç bırakabiliyorsun.

mustafayilmaz28' Alıntı:
BTeach' Alıntı:
Deepfreeze akıllı tahtalarda bazı usb bellek yazılımlarını engellediği için kaldırıp toolwiz kurdum güzel..diğeri gibi pasif etmek için yeniden başlatmaya gerek yok ve istediğiniz klasörleri hariç bırakabiliyorsunuz.

http://www.gezginler.net/indir/toolwiz-time-freeze.html
hocam deepfreezenin yerini tam olarak tutar mı?

bende forumlardan falan araştırıp kurdum hocam..deepfreeze en bilindik olanı ve tüm tahtalarımda iki yıldır kurulu sorun yok..ama bu sefer birkaç tahta için belirttiğim nedenden dolayı bunu denedim şimdilik problem yok, deneyebilirsiniz.

toolwiz time freze de Windows başladığında aktif ol seçeneğini işaretlememe rağmen her açılışta kendi ikonuna basmadan aktif olmuyor maalesef!!!
bunun bir çözümü var mı?

Arkadaşlar tıme freeze w10 yükseltilmiş tahtaya kurdum ama açılışta sorun çıkardı.Temiz format atıp tekrar denedim yine sorun çıkardı.Sorun şu tahta açıldıktan sonra ikon gözükmüyor.Uygulamalardan bulup tıkladığımda açılıyor ama bu seferde hem mavi hem kırmızı ikon birlikte gözüküyor.Birini dokunup açmaya çalışıyorum şifreyi giriyorum hiç bir tepki vermiyor.Kaldırmak istediğimde şifre soruyor şifreyi giriyorum ama gerisi gelmiyor....En son tekrar kurulum dosyasını çalıştırdım çıkan seçeneklerden kaldırmayı seçtim ve kurtuldum.Tekrar kurmaya korkuyorum...

BTeach' Alıntı:
Deepfreeze akıllı tahtalarda bazı usb bellek yazılımlarını engellediği için kaldırıp toolwiz kurdum güzel..diğeri gibi pasif etmek için yeniden başlatmaya gerek yok ve istediğiniz klasörleri hariç bırakabiliyorsunuz.

hocam 1 yıldır kullanıyorum tek sorun yok ama tek sıkıntısı sadece c diski donduruyor. disk ya tek olacak ya da d diski gizleyin.

hayaletx' Alıntı:
BTeach' Alıntı:

hocam 1 yıldır kullanıyorum tek sorun yok ama tek sıkıntısı sadece c diski donduruyor. disk ya tek olacak ya da d diski gizleyin.

hocam peki bizdeki sorun neden olabilir bizim tahtalarda da windows başladığında otomatik olarak başlat seçeneğini seçmeme rağmen otomatik başlamıyor programlardan tıkladığımda aktif oluyor ama bilgisayarı kapatıp açtığımda yaptığım değişiklikleri de silmiyor ????

Buradaki arkadaşların time freeze ile ilgili sistemi dondurmuyor ifadesi nedeniyle bugün kontrol ettim. Sistem trayda görünmüyor ama değişiklikleri sisteme yansıtmıyor. Arka planda çalışıyor...

BBNET
Geri