deepfreeze 9.0 windows 11 24H2 de aktivasyon sorunu

Kodla Büyü
Bu konuyu yeni gördüm pazartesi ilk işim denemek olacak. Geçen sefer defenderi kapatmama rağmen virüs uyarısı verdi ve patch işlemi olmamıştı.

MndVLuwFsKGo.gif
ha yaşa hocam, sabah ilk iş windows 11 kurduğum casper bilgisayarlarda gif yardımı ile kurulumu gerçekleştirdim. Şuan stabil çalışıyor.

Daha fazla göster seçeneği var indirme kuyruğunda. Oradan izin ver seçmelisin : tıklayarak

bende block_deepfreeze sizdeki gibi olmuyor, Deepfreeze_Act_Blocker.bat dosyasını nasıl kullanıyoruz? deepfreeze Denem sürümünü olarak yüklemiştim ancak ve süresi doldu. Hizmetlerdeki ayarlarda değişiklik yapmama gerek kalmadı, ancak sonraki adımlar farklı. block dosyasında herhangi bir tuşa basınca çıkıyor otomatik olarak. neyi yanlış yapmış olabilirim?

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    25.5 KB · Görüntüleme: 196
bende block_deepfreeze sizdeki gibi olmuyor, Deepfreeze_Act_Blocker.bat dosyasını nasıl kullanıyoruz? deepfreeze Denem sürümünü olarak yüklemiştim ancak ve süresi doldu. Hizmetlerdeki ayarlarda değişiklik yapmama gerek kalmadı, ancak sonraki adımlar farklı. block dosyasında herhangi bir tuşa basınca çıkıyor otomatik olarak. neyi yanlış yapmış olabilirim?

hocam ben scripti yönetici olarak çalıştıramıyorum, öyle bi seçenek çıkmıyor

Hocam genelde ben tüm güvenlik uygulamalarını devredışı bırakıyorum. Güvenlik duvarının kapalı olması sorun çıkarır mı? Update engellemesi için illa açık olması mı gerekiyor yoksa host.etc falan yeterli oluyor mu?
Güvenlik duvarı yeterli. Ama garanti olsun diyorsanız host engellenebilir

selamlar hocalarım win11 de kaç aydır çalışıyor deep freeze 9 ancak bilgisayarlar kapanınca hiç bir şey silinmiyor sadece yeniden başlayınca siliniyor. çok sinir bozucu bir durum bilgisayarları yeniden başlatarak çözüyoruz ama başına gelen oldu mu veya çözüm yolu var mıdır bilen var mı acaba?

selamlar hocalarım win11 de kaç aydır çalışıyor deep freeze 9 ancak bilgisayarlar kapanınca hiç bir şey silinmiyor sadece yeniden başlayınca siliniyor. çok sinir bozucu bir durum bilgisayarları yeniden başlatarak çözüyoruz ama başına gelen oldu mu veya çözüm yolu var mıdır bilen var mı acaba?
Hızlı başlat kapatmayı deneyin

Hocamın paylaştığı scripti çalıştırdım. uygun şekilde Patch yaptım. 1 haftadır henüz lisans iptal olmadı. Win 11 Pro 25H2. DF 9

Son düzenleme:
ilksms
Geri