O oopapatya Aktif Üye Mesajlar 113 1 Ekim 2010 #1 Arkadaşlar bt sınıfında deep freeze kuruluş ve idare şifresini bilmiyor.. benimde yeni programlar yüklemem gerekiyor, nasıl yapabilirim acaba?
Arkadaşlar bt sınıfında deep freeze kuruluş ve idare şifresini bilmiyor.. benimde yeni programlar yüklemem gerekiyor, nasıl yapabilirim acaba?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,479 1 Ekim 2010 #2 Hocam şu programın kırdığı söyleniyor deneyin bir isterseniz. Ekli dosyalar DeepUnfreezerU1_1_.1.exe___350___304_FRES__304__KIRICI.rar DeepUnfreezerU1_1_.1.exe___350___304_FRES__304__KIRICI.rar 86.4 KB · Görüntüleme: 38
O oopapatya Aktif Üye Mesajlar 113 1 Ekim 2010 #4 ne yazık ki hocam işe yaramadı.. başka b. çözüm yolu yok mu?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,479 1 Ekim 2010 #7 Pclere Deepfreeze kuran ikişiyle itibata geçin şifresini öğrenin. O da olmadı kesin ve garantili çözüm; Dosyalarınızı yedekleyin, temizce formatlayın.
Pclere Deepfreeze kuran ikişiyle itibata geçin şifresini öğrenin. O da olmadı kesin ve garantili çözüm; Dosyalarınızı yedekleyin, temizce formatlayın.
serserised Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 377 1 Ekim 2010 #8 format atacan tekrar kuracan hocam büyük ihtimalle deepfrezenin yeni versiyonu onunda daha kırıldığını görmedim kolay gelsin
format atacan tekrar kuracan hocam büyük ihtimalle deepfrezenin yeni versiyonu onunda daha kırıldığını görmedim kolay gelsin
M mmert Site Gezgini Mesajlar 50 1 Ekim 2010 #9 hocam aynı sorun bende de var, bizdeki deepfreeze sürümü 6.22. bir sürü şey denedim ama olmadı. aşağıdaki dosya sanırım 5 sürümlerinde geçerli, dene istersen. Ekli dosyalar freezer.rar freezer.rar 2.9 MB · Görüntüleme: 30
hocam aynı sorun bende de var, bizdeki deepfreeze sürümü 6.22. bir sürü şey denedim ama olmadı. aşağıdaki dosya sanırım 5 sürümlerinde geçerli, dene istersen.