H hayrettintiryaki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 18 Eylül 2008 #1 Deep freeze her açıldığında açık görünüyor. kapalı pozisyona getiremiyorum.
bilgekağan Üye Mesajlar 28 18 Eylül 2008 #2 Deep freeze Unlocer adlı bir program var onu deneyerek şifresini sıfırlayın
R rizarikan79 Site Gezgini Mesajlar 85 18 Eylül 2008 #3 CTRL+SHIFT+ÇİFTTIKLA SİMGE ÜZERİNE ORADA ŞİFRE GİR (EĞER VARSA) İLK SEÇENEGİ SEÇ 2 KERE OK (ENTER) PC Yİ KAPA AÇ OLAY BİTER
CTRL+SHIFT+ÇİFTTIKLA SİMGE ÜZERİNE ORADA ŞİFRE GİR (EĞER VARSA) İLK SEÇENEGİ SEÇ 2 KERE OK (ENTER) PC Yİ KAPA AÇ OLAY BİTER
H hayrettintiryaki Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 356 18 Eylül 2008 #4 açar mısınız rizarikan79' Alıntı: CTRL+SHIFT+ÇİFTTIKLA SİMGE ÜZERİNE ORADA ŞİFRE GİR (EĞER VARSA) İLK SEÇENEGİ SEÇ 2 KERE OK (ENTER) PC Yİ KAPA AÇ OLAY BİTER Genişletmek için tıkla ... hocam biraz daha ayrıntılı yazar mısınız tam olarak anlayamadım.
açar mısınız rizarikan79' Alıntı: CTRL+SHIFT+ÇİFTTIKLA SİMGE ÜZERİNE ORADA ŞİFRE GİR (EĞER VARSA) İLK SEÇENEGİ SEÇ 2 KERE OK (ENTER) PC Yİ KAPA AÇ OLAY BİTER Genişletmek için tıkla ... hocam biraz daha ayrıntılı yazar mısınız tam olarak anlayamadım.