B bote2680 Site Gezgini Mesajlar 47 27 Eylül 2021 #1 Tüm faz-2 tahtalarda şifreyi doğru girmeme rağmen deep freeze açılmıyor. Daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız teşekkürler.
Tüm faz-2 tahtalarda şifreyi doğru girmeme rağmen deep freeze açılmıyor. Daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız teşekkürler.
M Misafir 142690 Misafir 27 Eylül 2021 #2 bote2680' Alıntı: Tüm faz-2 tahtalarda şifreyi doğru girmeme rağmen deep freeze açılmıyor. Daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Tahtanın biri Q klavye olmasına rağmen F olarak yazdı l, bir günde tahta shift tuşuna basarak yazmış isterseniz sizde bu alternatifleri bir deneyin
bote2680' Alıntı: Tüm faz-2 tahtalarda şifreyi doğru girmeme rağmen deep freeze açılmıyor. Daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Tahtanın biri Q klavye olmasına rağmen F olarak yazdı l, bir günde tahta shift tuşuna basarak yazmış isterseniz sizde bu alternatifleri bir deneyin
M Misafir 142690 Misafir 27 Eylül 2021 #3 bote2680' Alıntı: Tüm faz-2 tahtalarda şifreyi doğru girmeme rağmen deep freeze açılmıyor. Daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Ben bu tarz sıkıntıyı yaşadıktan aonra şifreyi hep numaralardan oluşturdum, aklınızda olsun hocam
bote2680' Alıntı: Tüm faz-2 tahtalarda şifreyi doğru girmeme rağmen deep freeze açılmıyor. Daha önce karşılaşan varsa yardımcı olursanız teşekkürler. Genişletmek için tıkla ... Ben bu tarz sıkıntıyı yaşadıktan aonra şifreyi hep numaralardan oluşturdum, aklınızda olsun hocam