equal_free
Aktif Üye
herkese merahabalar ben de 2007 mezunuyum. Kastamonu-ihsangazi...

Selamlar Meryem ben Fırat. Zorunlu hizmet nedeniyle Siirttesin heralde. Benim bu sene zorunlu hizmet bitiyor. Adana'nın Saimbeyli ilçesindeyim. Seneye Adana merkez inşallah. Kolay gelsin zor yerdesin..!Meryem Şemşit' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama açık kimlikle size bir merhaba diyeyim dedim.
Ben 2002 ilk mezunlardanım.
Sağlıcakla kalın![]()
firat76' Alıntı:Selamlar Meryem ben Fırat. Zorunlu hizmet nedeniyle Siirttesin heralde. Benim bu sene zorunlu hizmet bitiyor. Adana'nın Saimbeyli ilçesindeyim. Seneye Adana merkez inşallah. Kolay gelsin zor yerdesin..!Meryem Şemşit' Alıntı:Merhaba Arkadaşlar. Uzun süredir bu forumu takip ediyorum ama açık kimlikle size bir merhaba diyeyim dedim.
Ben 2002 ilk mezunlardanım.
Sağlıcakla kalın![]()
belki eksik tespit ettiklerimde vardır. Paylaşayım istedim. Ben 2002 mezunlarından Hasan PEKEDİS. Uzun boylu olan, birde ordulu hasan vardı malum
Ben urfadayım. zorunlunun bitmesine 2 yıl var.
)
Grup bir ara aktif olmuştu. Şimdilierde yine yazan yok. 4 gözle il dışını bekliyoruz hepimiz.
Şaka bir yana hayırlısı olsun hepimiz için.
Sen buralarda mısın yahu? Hasan Altınordu vardı ondan haberin var mı? Bir de Cenk'i merak ediyorum en son zorunluya gitti gibi bir duyun aldım onun içinfaolin' Alıntı:HOCAM YUNUS BİZİMLE KEP GİYDİ MEZUN OLDU AMA SONRASINDA HABER ALINAMADI
BU ARADA 2004 MEZUNUYUM....
. Yunus bu sayfaları görürsen bana ulaşırsın belki.hpekedis' Alıntı:Meryem seni yazmadım soğru, ama sen zaten nick kullanmıyorsun ya o yüzden yazmadım. İl dışı... evet bende bekliyorum aslında ama en güzeli zorunluyu bitiripte gitmek. benim daha 2 senem var, her şeyin hayırlısı olsun...
İzmir Beydağ ilçesindeyim. Bazı arkadaşlardan haber verebilirim. 
Toprağı bol olsun.

Burdayız...