Dayanamadım herkesmi böylee acaba !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan kgunduz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

kgunduz

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Sanki karşısında devlet varmış gibi karşısına alıp müzakere ettikleri bir terör örgütü lideri. Gerçekten bölünmenin gayri resmi adıdır bu. Bunları da geçtim geçmişte her şehitte beddua ettiğimiz bir örgüt lideri ile sanki hiçbir şey olunmamış gibi karşına alıp adam muamelesi yapmaları sizin kanınıza dokunmuyor mu?
Çok zoruma gidiyor çoooooook !

Aynı duyguları paylaşıyoruz hocam. İnşallah bir fiyasko yaşanmaz. Bu şeytan oyuncağının çoktan idam edilmesi gerekirdi.

Ayrıca maalesef sadece örgütün başı ile değil, Avrupa ile de müzakere etme gereği de var. Bunu da anlamakta güçlük çekiyorum. Bu bizim kendi iç işimiz. Ama maalesef bir Avrupalı bir devletle savaşıyor gibiyiz. Bu da ayrıca kanıma çok dokunuyor. Ve elimden hiç bir şey gelmemesi beni ayrıca üzüyor.

Birde Şehit ailelerini düşünün, işte o zaman çıldırma çizgisine yaklaşıyor insan... muhalefetinden iktidarına söylenecek o kadar çok şey varki sandık-seçim aklıma geldikçe midem bulanıyor.. yazacak o kadar çok şey var ama hakaret etmeden yazamayacağım, dünden bugüne, iktidarından muhalefetine kadar kimseyi ayırt etmeden eleştirmek hele bu konu üzerine çok zor...

Değerli Hocalarım bu konu gerçekten iki ucu pis bir değnek..
Herkes gibi bende Aponun idamını hemde linç edilerek öldürülmesini istiyorum ama maalesef ülke gerçeklerine ve doğunun realitesine uymuyor..
Şayet 30 yıllık terör sorunu çözülecekse ve bu iş için o itle görüşmek gerekiyorsa görüşülmeli.. Şehit ailelerine yenileri eklenmemesi için öfkemizi dizginleyip kimle görüşmek gerekiyorsa onunla görüşülmesine müsaade edilmeli..

koskoca türk devleti apodan medet umuyorsa bu ülkenin büyüdüğünü değil ne kadar küçüldüğünü gösteriri. bitsinde nasıl biterse bitsin mantığı ile ne kadar taviz verceğiniz ve sonunun ne olduğunu düşünemeyen zihniyet olumlu karşılayabilir ama sorun çözüyüm derken çok büyük sorunlarla karşı karşıya kalırsanız ne olacak.

işin gerçeğine gelince türkiye ABd den aldığı meir doğrultusunda pkk ya taviz vermek zorundaydı. onun içinde bir kılıf uyduruldu önce ceza evinde yatanlar açlık grevine gidecek sonra apo bu işi bitirecek halk gözünde apo meşrulaştırılacak sonrada tavizler halk nazarında kabul görecekti. 1 ay önce idam gelsin bdp lilerin dokunuluzmalığını tartışa ülkenin haline bakınca bir tuhaflık olduğunu anlıyorsunuz.

aslında bu görüşmler aylar önce başlandı şimdi ise mit başkanı anlaşma sağlayınca medyaya alttan aldan süsülemeye başladılar.

işin gerçek kısmı şudur. esat yakında gidecek ve suriye üçe bölünecek bunun kuzey parçası kürt bölgesi olarak verilcek. kürtler ırakla anlaşamıyoruz diye devlet kurcak ve pkk da görevini bitirmiş olacak pkk ile işi biten israil artık onu ödüllendirmek için türkiyede millet vekilide yapcak devletin bürokrasisinede getirecek. millet vekili yaşı neden 18 e düştü dersiniz. gelen pkklılar askerlik yapmasın diye onun önünü açmaktır. tezgah hazır milletde koyun olunca senaryoda durmak yok yola devam ediyor

maalesef %50 'nin kanına dokunmuyor hocam. Filistine benzetiyorum artık ülkeyi, onlarda 3,5 kuruşa sattıkları toprakların değerini geç anladılar.

kadir58' Alıntı:
işin gerçek kısmı şudur. esat yakında gidecek ve suriye üçe bölünecek bunun kuzey parçası kürt bölgesi olarak verilcek. kürtler ırakla anlaşamıyoruz diye devlet kurcak ve pkk da görevini bitirmiş olacak pkk ile işi biten israil artık onu ödüllendirmek için türkiyede millet vekilide yapcak devletin bürokrasisinede getirecek. millet vekili yaşı neden 18 e düştü dersiniz. gelen pkklılar askerlik yapmasın diye onun önünü açmaktır. tezgah hazır milletde koyun olunca senaryoda durmak yok yola devam ediyor
Polemik olması için değil de hocam BDP vekil sayısı gelecek seçimde 50 yi aşmaz dağda 5000 terörist var.. Orantısal olarak bir mantıksızlık yokmu..?
Milleti de sürekli aşağılamanın bir gereği yok diye düşünüyorum..

ordinaryus' Alıntı:
Herkes gibi bende Aponun idamını hemde linç edilerek öldürülmesini istiyorum ama maalesef ülke gerçeklerine ve doğunun realitesine uymuyor..
Şayet 30 yıllık terör sorunu çözülecekse ve bu iş için o itle görüşmek gerekiyorsa görüşülmeli.. Şehit ailelerine yenileri eklenmemesi için öfkemizi dizginleyip kimle görüşmek gerekiyorsa onunla görüşülmesine müsaade edilmeli..
:+1:

ordinaryus' Alıntı:
:++:

Güzel ülkemde oyunu A,B,C partisine makarna kömür vb şeyler karşısında satan seçmen çoğunlukta biz ise azınlıktayız. Çoğunluğun sessiz kaldığı ortamda bizim çabamız çok boş. Yarın apo' dan bakan yapsalar emin olun %60 civarında eyvallah çekecek seçmen var.

ordinaryus' Alıntı:
kadir58' Alıntı:
Polemik olması için değil de hocam BDP vekil sayısı gelecek seçimde 50 yi aşmaz dağda 5000 terörist var.. Orantısal olarak bir mantıksızlık yokmu..?
Milleti de sürekli aşağılamanın bir gereği yok diye düşünüyorum..

pkk sadece 5000 kişi ile sınırlı değil pkk destekleyen türkiyede %5 lik bir kesim var. milleti aşağlamak niyetim asla olmaz ama bu millet saf, bu milletinin dünü hatılamaz. kim ne söçylemiş bilmez günü birlik siyasetle iş yürütüyoruz. bu hükümet medyanın %77 sine hakim durumda kimse aykırı laf söyleyemiyor bundan milletin kafası karşık bazın yanlış çok güzel hareketler gibi sunuluyor

Eli kanlı canilerin , kudurmuş köpeklerin "sayın" olabildiği bir memlekette yaşıyoruz.
yakında milletvekili olur. bey diye hitap ederler !

olan bizim fidan gibi delikanlılara oldu yazık...

fft99_mf691733.Jpeg

Şuan herkes terör örgütü ile müzakerelere odaklanmış durumdaki, ortamda çok iyi bir iyimser hava var. Önemli olan bu müzakerelerde ne tavizlerin verildiğidir. Bağımsızlık mı, yerel yönetim sözümü yoksa federasyon sözümü verildi. Eğer silah bırakırlarsa illa birşeyler sözü verilmiştir.

Mesele terör örgütünün hangi isteğini yaparsan yap , hangi sözü verirsen ver kısa süre içinde yeni bir şeyler isteyeceğini kavramakta. İsterseniz bazı toprakları verin "mal-istan" devletini kursunlar yinede bir şeyler isteyecekler kan yine akacak bu coğrafyada.

Herşeyi hakeden bir milletiz falesef. layık olduğumuzuda yaşamamız yakın.

dikkat ettiyseniz bu aralar tv programlarında genel af tartısılıyor. Eğerki apoyla beraber ergenekon balyoz gibi davalardan içeride olan askerleri çıkarırlarsa bu davaların gerçek amacı belli olur. Bir Türk dünyaya bedeldir sözü de yalan olur...

şemsiyeyi bi yerimize sokmuşlar açmaya çalışıyolar meak etmeyin bişey olmaz..
apoya gelene kadar hepatit a bm c var aşıla var.
salyayın gitsin

ABd ve israil istemeden bu pkk bitmez. müzakere yapıcaksa bu ülkelerle yapılmalı. ancak ortadoğuda yapılan gelişleri görünce israilinde abd nin artık pkk nın vizyonunu tamaladığını bundan dolayıda türkiyenin bunlara tavizler vererek bu işin bitmesini sağlaycaklar. akp ninde bunda menfaati oy olacak. malatyaya radarın yerleştirilmesi ve sınıra füzelerin konması sıradan şeyler değildir. ama hükümet bahane üretiyor. füzelerin tetiği bizde olacak parasınıda nato ödeyecek dediler meğerse yalanmış tetiği nato çekecek, parasınıda türkiye ödüyecek. bütün devlet şirketlerini, yer altı zenginlikleirmiz , medyayı, siyaseti, bankaları yabacıların yönettiği ülkemiz artık ne kadar özgür olabilir ki?

bizim istememizle pkk bitmez dışardakiler isterse pkk biter. karşılındada özerk kürtistanı beslemek füzelerlele korumak radarlarınızla günvelik altına almak çeçik güçle yardım etmek, elektirğini ve suyunu bedava vermek şartıyla

Hükümet BÜKEMEDİĞİ ELİ öpüyor anlaşılan...Bakalım ilk seçimde millet tepkisini koyacak mı yoksa alkışa devam mı??? göreceğiz merakla bekliyorum!!!

bdogretim' Alıntı:
Sizin zorunuza gitmesin diye kan dökülmeye devam etsin. Siz mutlu olun diye, yatağınızda "lan ne büyük milletiz biz" diye övünün diye canlara kıyılsın.
Yeter ki siz mutlu olun, dünya yansın s.... olmasın.

siz mutlu olun diye apoyu serbest bırakalım. siz mutlu olun diye özerklik olsun. kürtçe ana dil olsun anayasada iki başklı millet kavramı olsun. siz mutlu olun diye ABD nin taşaronluğunu yapalım. biz bu vatana 1071 de geldik ve kan dökülmeyen hiç bir yılımız olmadı. siz taviz verdikten sonra tavizleriniz geri alamazsınız ama elin oğlu silahını geri alabilir. bu dün asalaydı bugün pkk olur yarın başka birşey. adam gibi kandile izin almadan gidemediğin gün zaten terör bitmeyecek. biz canımız bu topraklar için döktük yoksa çananklkelede can kıyılmasaydı bugün sen ne halde olurdun bir düşün

Köpekleri kendine muhatap alacak bir millet mi yüce TÜRK milleti yüce TÜRK devleti uyan ey milletim bu itlerin kökünü kazımak yerine karşısına alıp konuşanlar bir gün bu millete hesap verecek :tr:

bdogretim' Alıntı:
Sizin zorunuza gitmesin diye kan dökülmeye devam etsin. Siz mutlu olun diye, yatağınızda "lan ne büyük milletiz biz" diye övünün diye canlara kıyılsın.
yani pkk haklı mı hocam. onu mu diyorsun

bdogretim' Alıntı:

itin köpeğin kanı dökülsün askerimin mehmetimin değil bu vatan için gittik askerlik yaptık canımızı koyduk her Türk evladı gibi itin biriyle muhatap alınıp konusulunca mutlu mu oluorsunuz

Hakan fidanın oslodaki görüşmlerini bir okuyun yada dinleyin. pkk yetkilileri diyorki ana dil istiyoruz, güvenliğimiz ve öğretmenimiz biz atayacağız diyor. hakan fidan diyorki onlar kolay zaten özerklik gelecek ozaman bunlar yapılır siz başka ne istiyorsunuz diyor. bu adamla biz apo ile masaya oturuyoruz. adamlada bizim istedğimiz emneyte müdür, vali ve komutanlar güney odğuya gelsin diyor. ve diyarbakır emniyet müdürü atanıyor ve o müdürün sözüne bak dağdakii ölenler için ağlamayan insan değildir diyor. ben gerkirse dağdaki eşkiya ile çarpışıp ölmeye razıyım yeterki yarın çocuklarına adam gibi bırakcağınız ülke olsun

kadir58' Alıntı:
Hakan fidanın oslodaki görüşmlerini bir okuyun yada dinleyin. pkk yetkilileri diyorki ana dil istiyoruz, güvenliğimiz ve öğretmenimiz biz atayacağız diyor. hakan fidan diyorki onlar kolay zaten özerklik gelecek ozaman bunlar yapılır siz başka ne istiyorsunuz diyor. bu adamla biz apo ile masaya oturuyoruz. adamlada bizim istedğimiz emneyte müdür, vali ve komutanlar güney odğuya gelsin diyor. ve diyarbakır emniyet müdürü atanıyor ve o müdürün sözüne bak dağdakii ölenler için ağlamayan insan değildir diyor. ben gerkirse dağdaki eşkiya ile çarpışıp ölmeye razıyım yeterki yarın çocuklarına adam gibi bırakcağınız ülke olsun

:alkis:

hocam bizleri ordan oraya gönderirler sesimiz çıkmaz bayrağın dalgalandığı yer bizimdir deriz adamlar terörü destekler hala aynı yerde görvine devam eder UYAN EY TÜRK MİLLETİ yoksa ne vatan ne de millet hepsi elden gidince iş işten geçmiş olacak

BBNET
Geri