Davutoğlu neden ağladığını anlattı

Kodla Büyü

teksen

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Süper Üye
Seçkin Üye
Davutoğlu: "Uzaktan yorum yapmak kolaydır. Ama o acılı babayla kucaklaşırken onunla iç içe geçtiğinizi hissediyorsunuz"

Savaşta kızını kaybeden bir babanın gözyaşları karşısında acısını gizleyemeyen Davutoğlu, babaya sarılıp dakikalarca ağlamıştı. Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, o an neler hissettiğini anlattı.

Bizden kısa bir süre önce hastaneye ulaşan üç cenazeyi de gördük. Çok ıstırap verici, insanı hüzünlendiren bir tabloydu. 15-19 yaşlarında bir genç kız, 75-80 yaşında bir yaşlı, bir de daha kanı kurumamış bir genç… Hepimizin o yaşta kızları var. Onun babası içeri alındığında hepimizin içi parçalandı. Onu teskin etmek için ‘Türkiye Dışişleri Bakanı burada’ dediler. Uzaktan yorum yapmak çok kolaydır. Ama o acılı babayla kucaklaşırken siz onunla iç içe geçtiğinizi hissediyorsunuz. Sabah evde bıraktığınız kızınızı öyle bulduğunuzu düşünün.”

http://www.ensonhaber.com/ahmet-davutog ... 11-21.html
http://www.ensonhaber.com/ahmet-davutog ... 11-20.html
http://www.ensonhaber.com/galeri/ahmet- ... r-agladi/1

Allah yardımcıları olsun gece alt yazı geçti ateşkes imzalandı diye ama..... :verymad: :verymad: :verymad:

Ya bir yandan bakınca dışişleri bakanının orda olması güzel, ama bunları israillle ticaret hacmimizi genişletmeden, özelleştirmelerin çoğunu siyonistlere yapmadan, askerimizi bunlara yem etmeden düşünecektiniz bakanım!. Ok yaydan çıktı. Yeni dünya savaşı yakın. Ve maalesef ki bu savaş burnumuzun dibinde ve kullanılarak sonucunda bölündüğümüz bir savaş olacak.

çevir kazı yanmasın
yaptıkları hiç bişeyde samimiyet olduğuna inanmıyorum :-1:

xyuxexesx' Alıntı:
dndd' Alıntı:
çevir kazı yanmasın

Ağlamayan Gözden ALLAH'a sığınırım. Siyasi boyut olarak demiyorum insan olarak..
bence bu kadar müslüman ülkenin arasında g.t kadar israilin bunları yapmasına göz yummak utanç vericidir
ama bakanın ağlamasıda insani değil tamamen politikdir olsa olsa timsah gözyaşları olur

dndd' Alıntı:
xyuxexesx' Alıntı:
dndd' Alıntı:
çevir kazı yanmasın

Ağlamayan Gözden ALLAH'a sığınırım. Siyasi boyut olarak demiyorum insan olarak..
bence bu kadar müslüman ülkenin arasında g.t kadar israilin bunları yapmasına göz yummak utanç vericidir
ama bakanın ağlamasıda insani değil tamamen politikdir olsa olsa timsah gözyaşları olur

Ne yapmasını bekliyordun israile savaşmı açmasını bekliyordun. O beğenmediğin yahudiler dünyaya hükmediyor. etrafınıza biraz daha geniş bakmanızı tavsiye ediyorum. İnsan olan herkes duygulanıp ağlayabilir ancak şunuda unutmayınki Öfkele kalkan zararla oturmaya mahkumdur.....

dndd' Alıntı:
xyuxexesx' Alıntı:
dndd' Alıntı:
çevir kazı yanmasın

Ya böyle onlardan gözüküp ağlamalı ya görmemezlikten gelmeli yada savaş açmalı, hangisini yapsa eleştirileceksiniz ama en büyük eleştiri savaş açması sonucu gelecektir

Allah rahmet eylesin.ama artik sehitlerimiz icin 2 dkligina gozyasi doken bir millet olduk.uyanin beyler baska turkiye yok.icten mesgul edecek sorunlarimiz cogaliyor.

Aglayacaksa İsrail vurulmasın diye ülkemize kurulan füze savunma sistemine ağlasın

Sayın bakanımız 5 çocuğa sahip bir babadir. Bir baba olarak aglamistir, bazı akıl fukaralari hâlâ politik yazmış, merak ediyorum hangi politik adamlar numaradan aglayabiliyor, yazında bilelim, baykal mı, kılıçdaroğlu mu, bahcelimi? kim?

Allah akıl fikir versin.

serkanaytekin' Alıntı:
Sayın bakanımız 5 çocuğa sahip bir babadir. Bir baba olarak aglamistir, bazı akıl fukaralari hâlâ politik yazmış, merak ediyorum hangi politik adamlar numaradan aglayabiliyor, yazında bilelim, baykal mı, kılıçdaroğlu mu, bahcelimi? kim?

Allah akıl fikir versin.

:alkis:

ulusal ağlama orkestrası kuralım,
bu orkestrayı bilumum deprem, sel vb. afetlerde afet bölgelerine ve
kanlı çatışmaların yaşandığı,
insanlık dramlarının yaşandığı sıcak bölgelere gönderelim.

hatta diğer ülkelerin böyle acı günlerinde oralara da gönderelim.
-dost-düşman ayrımı yapmadan-

böyle çözeriz ancak bu işleri-yalandan bile ağlaması yeter'(miş)- keza baksanıza!....
böyle olur demokratın ilerisi!...

Eleştirenlere akıl yokuşunu diyen küp arkadaslar siz yemiş olabilirsiniz ama teknik olarak biz yemedik,,,

ilk eklediğim linklerdeki fotoğraflar ile
sonradan eklediklerim zaten numaradan ağlayabilen,
numaradan ağlayan biri olduğunu göstermek içindi.

Ağlamayı bile "siyasi ağlamadır" diyen arkadaşlar nasıl biliyorsunuz gerçekten ağlamadığını ,kalbinin içinimi gördünüz. O durumda en kalpsiz adam bile ağlar.
Ben ağlamam diyorsan başka . :D
Birde sadece benim tuttuğum partidekiler gerçekten ağlar diyorsan ,tamamdır :D
Empati :++:

davutoğlunun samimi olup olmadığını bilemeyiz ama şunu söyleyeyim; bu millet araplardan hala bi halt olmayacağını anlamış değil. daha 100 sene olmadı arkamızdan yaptıklarını hemen unuttuk.
Vali filmindeki amerikanın dediği gibi;
siz türkleri neden seviyorum biliyormusunuz, hemen unutuyorsunuz...

ağlamaya bile "siyasi ağlamadır" diyen kim, böyle yazan kim aramızda bilmiyorum.....
"ben ağlamam" diyen kim, öyle yazan kim, bu forumdaki bu başlıkta onu da bilmiyorum....
"sadece benim tuttuğum partidekiler gerçekten ağlar" diyen kim acaba aramızda onu da bilmiyorum.

eklediğim linklerdeki haberlere ve fotoğraflara --tamamen, sadece vicdan sahibi bi insan olarak-- baktığımda,
samimi ve gerçekçi bulmadığımı, numaradan ağladığını söylüyorum sadece.
bu fotoğraflar o kanıyı uyandıyor bende.
------------------------------------
siz gerçekten ağladığını düşünüyorsanız,
o sizin takdiriniz,
sizin kanaatiniz.
benim nasıl algıladığımı ise yukarıda açıklamaya çalıştım.

akıl zenginleri sizin aklınızı yiyiim ne zekisiniz öyle ağlaya sızlaya dış politika
basiretsizliğe bak
hem savaşmaktan kork hemde çık zart zurt et ağlamaya sızlamaya devam
bu sizin genel karakterinizde var
iki yıldır suriye de suriye ağlaya ağlaya bir oldunuz suriyedekileri kurtardınız ya filstindekileride ağlaya ağlaya kurtarırsınız artık
atalarımız ne demiş yiyemeyeceğin .....
ekleme: merak edenlere bir babanın ağlaması politik değildir bir bakanın kameraların önünde ağlaması politiktir

teksen' Alıntı:
ağlamaya bile "siyasi ağlamadır" diyen kim, böyle yazan kim aramızda bilmiyorum.....
"ben ağlamam" diyen kim, öyle yazan kim, bu forumdaki bu başlıkta onu da bilmiyorum....
"sadece benim tuttuğum partidekiler gerçekten ağlar" diyen kim acaba aramızda onu da bilmiyorum.

eklediğim linklerdeki haberlere ve fotoğraflara --tamamen, sadece vicdan sahibi bi insan olarak-- baktığımda,
samimi ve gerçekçi bulmadığımı, numaradan ağladığını söylüyorum sadece.
bu fotoğraflar o kanıyı uyandıyor bende.
------------------------------------
siz gerçekten ağladığını düşünüyorsanız,
o sizin takdiriniz,
sizin kanaatiniz.
benim nasıl algıladığımı ise yukarıda açıklamaya çalıştım.
Sayın Hocam İkinci paragraftaki yazının açıklamasını birinci paragrafta yapmışsınız zaten.Bilmiyorumlar çıkarıldığı takdirde tam uyuyor.

BBNET
Geri