Davranış notu girilmiyor...

Kodla Büyü

ümit

Aktif Üye
Hocalarım ben bugün davranış notlarını gireyim dedim, ders seç kısmında dersim çıkmadı acaba davranış notumuz da mı kalktı??

Ben de denemiştim ama ders kısmı boş çıkmıştı. Hocam sanırım davranış notu da kalktı

Davranış notunda ders seçemiyorum ben de

Başka dersler davranış notu girebiliyorlar

Okul şifresinden girdim baktım, sınıfların öğretmen atamada ismim çıkıyor Seçmeli Bilişim Teknolojileri Dersi diye,ama ders programı atamasında Seçmeli Dersler diye genel bir ders var sadece, seçmeli BT dersi gözükmüyor yani ders programında. E-Okulda şifre oktu, şifre alayım dedim alt kullanıcılar kısmında adım soyadım bile çıkmıyor.

Hayırlı olsun, Davranış notu meselesi de kapanmış demekki.

bende baktım tekrar diğer bütün derslerin davranış notları açılıyor ama bizim dersimizin yok

davranış notu kalkmış...

bugun bende eşimin sınıflarının davranış notlarını gireyim dedim açılmıyo branş görsel sanatlar fakat.notlar sanırım daha acık degil

Yani zaten hiçbir bağlayıcılığı olmayan davranış notunu vermeyi bile fazla gördüler bize demek ki :x Tek diyebileceğim bu...

çok garibime gitmedi doğrusu. bekliyordum... ama bende helal etmiyorum :x

DAvrasnış notu kalkmadı hocam...sadece bizim ders seçmeli bilgisayar olarak deil ders programında secmeli dersr olarak goruluyor.. bu yuznden de giremiyoruz...

BBNET
Geri