bosvernapcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 285 15 Ocak 2013 #1 arkadaşlar bugün e okula girdim sınıfların davranış notunu vermeye sanırım artık onuda veremiyoruz. benim yeni haberim oldu
arkadaşlar bugün e okula girdim sınıfların davranış notunu vermeye sanırım artık onuda veremiyoruz. benim yeni haberim oldu
H hacer68 Site Gezgini Mesajlar 98 15 Ocak 2013 #2 günaydın arkadslar. benimde bugün haberim oldu davranıs notunu veremedğimizden. bende bizim okulda mı bi sorun war diyordum
günaydın arkadslar. benimde bugün haberim oldu davranıs notunu veremedğimizden. bende bizim okulda mı bi sorun war diyordum
M mhmtygc Site Gezgini Mesajlar 47 15 Ocak 2013 #3 sadece rehber öğretmen olduğum sınıfa rehberlik için bi sayfa davranış notu verebildim az önce, ders için davranış notları kapalı
sadece rehber öğretmen olduğum sınıfa rehberlik için bi sayfa davranış notu verebildim az önce, ders için davranış notları kapalı
sivayseri Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 534 15 Ocak 2013 #4 inanın evraki yönden çok rahatım, ne e okul, ne sınav kağıtları falan filan ama işte psikolojikman çöküntülere giriyoruz bu dönem sonları.
inanın evraki yönden çok rahatım, ne e okul, ne sınav kağıtları falan filan ama işte psikolojikman çöküntülere giriyoruz bu dönem sonları.
Z zilal Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,831 15 Ocak 2013 #5 sınıfım var okunan kitaplar,karne görüşleri ve sadece kendi sınıfıma davranış notu verebiliyorum. baya yoğunum :lol:
sınıfım var okunan kitaplar,karne görüşleri ve sadece kendi sınıfıma davranış notu verebiliyorum. baya yoğunum :lol:
beyazgolge Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,207 18 Ocak 2013 #7 bende bugün gözümle gördüm not girebileceğimiz hiç bir yer yok
ergensoft Aktif Üye Mesajlar 148 18 Ocak 2013 #8 Kalktı arkadaşlar o derttende kurtardılar bizi... O kadar işin arasında birde davranış notu yani adamlar anladı halimizi.. uhaha:
Kalktı arkadaşlar o derttende kurtardılar bizi... O kadar işin arasında birde davranış notu yani adamlar anladı halimizi.. uhaha: