Davranış notu bile girmemize ihtiyaçları yok

Kodla Büyü
Notsuz öğretmen mi olur arkadas saçmalığa bak yaw. 6 yıllık öğretmenim, çok egolu biriyim kimseyi begenmem :) kimseye imrenmem ama; En cok imrendigim şey okulun son haftası gelipte hocam takdir alacağım notumu 5 yaparmisiniz diyen ogrencilerden yakınan öğretmenler :)

Siz hala işin not kısmındamısınız gelecek sene son kez seçmeli bilgisayar dersine gireceğiz(1 saat) sonrası ne olacak sizce, Müdürün "Mazlum'u" mu olacağız(Kemal Sunal filminden alıntıdır : bana mazlumu getirin -gelmem- bende dersini seçmem; DEFOL)
müdür 4+4+4 sisteminde kaç saat seçecek , ya seçmezse, veliler matemetik, fen gibi dersler varken bilgisayarı seçtirir mi.. bu saatte aklıma gelmeyen nice şey, bence biz yanmışız,
he birde bugünde bir sohbet vardı; bu zamana kadar ne öğrendik : Biz çok lazımız, çok değerliyiz, Olayın çözümü SİYASİ, Fatih Projesi mi dediniz, yahu zaten liselere atanamıyoruz, eee bu seferde il memlerin ağzına bakacak bizim branş... neyse can sıkmaya gerek yok benim emekliliğe kaldı 20 sene daha fazla olan düşünsün :mrgreen: (şakaydı-şimdi bir gelir zeka emaresi falan der diye şaka olduğunu belirtmek istedim.)

Okuldaki bütün öğretmenler keske bt öğretmeni olsaydık diyor. Yazılı hazırlamak okumak yok, e okul davranış notu yok. Onceden ben de üzülüyordum fakat artık seviniyorum. Çünkü öğrencilerim dersimi çok seviyor ve ilgililer. Haylaz ogrenci her derste haylaz zaten not olsa da olmasa da umurunda değil.

5. Sınıflara da dersim var. Seneye de seçeçek mısınız diyorum evet diyorlar. Bu sene secmeyin pişman olan arkadasımız çok keske biz de secseydi diyorlarmis. Seneye daha çok seçen olacak öyle görünüyor. Bence siz de bu seneden dersinizin seçilmesi için altyapı hazirlayabilirsiniz.

Hocam ben bu sene dersimi seçen öğrencilerden 30 tanesini başka derslere kaydırdım, müdür 4 saat ders olacak yani iki sınıf olacak diye tutturdu, baktım vazgeçmeyecek, bende derslerde 35 kişi olmamak için biraz müdahele ettim, seneye e-okuldan veliler seçecek ve müdür yine iki sınıf olacak derse ve bu iki sınıfa 35 kişiyi sıkıştırırsa ben o iki saatte nasıl verimli olacağım, 2-3'erli oturacaklar ne öğreteceğim sus demekten başka,
şu an iki şubede ortalam 18 öğrenci var 15 bilgisayar şu an dergi kapağı hazırlama safhasındayız, word'u pek çok öğretmenden iyi kullanıyorlar, matematik sorularını yazdırdım geçen hafta bölüler, üslüler falan derken bitiren serbest dedim, 50 dakikaya bitirdiler 30 dakika oyun oynattım o kadar iyi bir gelişim gösterdiler(NOT : öğrencilerin çoğu ilk kez bilgisayar kullanıyor gibi birşeydi)

BBNET
Geri