evetTurna' Alıntı:bilişim teknolojileri dersinde davranış notu veriyormuyuz?
ya valla aslında sınav felan yapsak acaba nasıl bi kod bulurduk ki eminim bunuuda yapardık.. denedim hiç de kullanılmayacak gibi değil..zaten haftada bir kez görüyon çoğunun adını bilmiyoruz..teşekkürler.volkankey' Alıntı:1. kod: Sınıfın tamamına rastgele 4-5 notu vermek için: Yapmanız gereken aşağıdaki kodun tamamını adres çubuğuna yapıştırmak ve mevcut=25 yazan yere sınıf mevcudunu girmek. Ardından ENTER^’e basın. İşlem tamam herkese rastgele 4-5…
javascript: var mevcut=25;var xxi=0;var xxj=0;dakika=20;for(xxi=2;xxi<=mevcut+1;xxi++){for(xxj=1;xxj<=10;xxj++){document.getElementById("dgNotListesi__ctl" + xxi + "_txtOGR_DN_NOTU"+xxj).value=Math.round(Math.random())+4;}};void(0);
2.kod: Sınıfın tamamına 5 notu vermek için: Yapmanız gereken aşağıdaki kodun tamamını adres çubuğuna yapıştırmak ve mevcut=20 yazan yere sınıf mevcudunu girmek… Ardından ENTER^’e basın. İşlem tamam herkese 5…
javascript: var mevcut=20;var xxi=0;var xxj=0;dakika=20;for(xxi=2;xxi<=mevcut+1;xxi++){for(xxj=1;xxj<=10;xxj++){document.getElementById("dgNotListesi__ctl" + xxi + "_txtOGR_DN_NOTU"+xxj).value=5;}};void(0);
hocam onu engellediler sanırsam,bende vardı bulabilirsem size özelden atarımF5fresh' Alıntı:Arkadaşlar burada yayınlanmıştı.Davranış notları tek bir script ile 4-5 diye rastgele dağıtılıyodu,çok da iyi oluyodu.Bulamadım yardımcı olur musunuz?
hocam davranış notu önceki senelerde olduğu gibi yine giriliyor.sizin sistemde bir hata var idarecileriniz e-okul işini yanlış ayarlamışlardır.size dersi atamamışlardır belki. bizde açık bir problem yok yani.sgulkurusu' Alıntı:ozaman bu sene davranış notu girilmiyormu?
biz notları düzenlesek bile sınıf öğretmenlerine bt dersi not girişi için sistem açık olacakmı?
6-7-8 ler de ne olacak peki onlarda da sistem açılmıyor?
hocam sağolun cevabınız için, daha önce açtığımda atama yapılmıştı. şimdi olmayınca ve burda verilemyeceği yönde konuşmalar olunca dedim heralde bakanlık sistemden kaldırdı. tşk ederim durumdan haberdar ettiğiniz için...erdogan_y' Alıntı:hocam davranış notu önceki senelerde olduğu gibi yine giriliyor.sizin sistemde bir hata var idarecileriniz e-okul işini yanlış ayarlamışlardır.size dersi atamamışlardır belki. bizde açık bir problem yok yani.
buyey' Alıntı:bugün bende baktım davranış notu girilmiyor. yani aktif değil...
erdogan_y' Alıntı:1-Tüm dersler(seçmeli olsun olmasın) davranış notu verilmesi gerekiyor.e-okul kayıtlarına girilmesi zorunlu.BT dersi için 4 ve 5. sınıfların davranış notları sınıf öğretmenine teslim edilmesi gerekiyor.yani 4. ve 5. sınıfların davranış notlarını bt öğretmenleri e-okul kayıtlarına girmiyor.
2-önceden sbs notunu %5 etkiliyordu ama artık o da kaldırıldı. yani davranış notları SBS'ye etki etmiyor.
3-e-okul yöneticileri bu tür yazılımların yani bir takım kodlar kullanılarak kısayoldan rasgele not girişinin ve bazı programların kullanılarak notlara müdahale edildiğinin ve bu yöntemlerle notların değiştirildiğinin farkında.Bundan dolayı e-okul bu konuyla ilgili açıklama yapmıştır.Bu tür işleri yapanlar tespit edildiği an 1 veya 3 yıla kadar hapis cezası ve para cezası verileceğini duyurdu.Her ne şekilde olursa olsun e-Okul’ a değişik programlar aracılığı ile bilgi aktarmak, başka bir programdan e-Okul sistemine bilgi almak kesinlikle yasaktır.(resmi sitesinden alıntı)
Hocam bir yanlış anlaşılma var sanırım. Notlar ilsisten değilde e-okul sistemine giriliyor. e-okul şifresi temin etmeniz gerekiyor yok ise.imsiyat' Alıntı:sbs ye etki ediyor mu etmiyor mu? müdür yardımcısı 85 in altına inerse etkiyor falan demişti de. hem kimse bana şifre falan vermedi ilsis için?