O oraj Site Gezgini Mesajlar 40 31 Mayıs 2010 #1 merhaba arkadaşlar, vb de datagridview hücresinden bilgi alamıyorum.. bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
merhaba arkadaşlar, vb de datagridview hücresinden bilgi alamıyorum.. bilgisi olan varsa yardımlarını bekliyorum şimdiden teşekkürler...
yakuphan Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 4,630 31 Mayıs 2010 #2 VB'de mi yoksa VB.Net'te mi yapmak istiyorsunuz. Hücreden bilgi almak derken seçili olan hücrenin mi bilgisini demek istiyorsunuz?
VB'de mi yoksa VB.Net'te mi yapmak istiyorsunuz. Hücreden bilgi almak derken seçili olan hücrenin mi bilgisini demek istiyorsunuz?
O oraj Site Gezgini Mesajlar 40 31 Mayıs 2010 #3 VB.NET'te, kullanıcı hücreye veri giriyor, bende girilen verinin ilk 3 hanesini almak istiyorum...
Parhelion Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,128 1 Haziran 2010 #4 Dim hucredegeri As String Dim parca As String hucredegeri = dataGridView1.Rows[satır indexi].Cells[sütun indexi].Value parca = hucredegeri.Substring(0, 3) :+1:
Dim hucredegeri As String Dim parca As String hucredegeri = dataGridView1.Rows[satır indexi].Cells[sütun indexi].Value parca = hucredegeri.Substring(0, 3) :+1:
O oraj Site Gezgini Mesajlar 40 1 Haziran 2010 #5 snadboy hocam kodu cellcontentclick olayının altına yazman gerek sanırım, denedim ama veriyi alamadım
snadboy hocam kodu cellcontentclick olayının altına yazman gerek sanırım, denedim ama veriyi alamadım