Danışmanlık yapmayan danışmana ne yapılır?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan osiris
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye
Merhaba,

Danışmanım danışmanlık görevini aksatıyor. Ne yapmak lazım? 1 yılımı heba etti. İkinci yıl da boşa gitsin istemiyorum...

Hocam gir odasına güzel güzel konuş.

Hangi aşamadasın, ders dönemi mi, tez dönemi mi, tezini seçtin mi? Literatür taradın mı? Hangi aşamadaysan ona göre güzel güzel konuşmayı dene. Baktın sallıyor. Danışmanımı değiştirmek istiyorum de. Olmazsa bölüm başkanına da söyle danışmanı değiştir.

Yoksa böyle bir danışmanla iş yürümez.

AKADEMİA' Alıntı:

Hangi aşamadasın, ders dönemi mi, tez dönemi mi, tezini seçtin mi? Literatür taradın mı? Hangi aşamadaysan ona göre güzel güzel konuşmayı dene. Baktın sallıyor. Danışmanımı değiştirmek istiyorum de. Olmazsa bölüm başkanına da söyle danışmanı değiştir.

:++: :+1:

AKADEMİA' Alıntı:

tez aşamasındayım. enstitüsü aradım. gerekirse dilekçe verecegim. tatlı dille konuşacagim öncelikle.

hakkımızı yiyorlar. ah bu kul hakkı ahh. nasıl uatacaklar yerlerinde?

onu mahkemeye ver sağlam delilerle. masraflarını iste.

Yahu akademisyenler pofpoflanmak ister alacaksın kallavi bir çikolata olmadı masasına bir biblo kaç öğrenciyseniz aynı danışmandan toplaşıp bir yemeğe gideceksiniz bak o zaman tezin nasıl ilerliyor. Akademisyenler zaten hak ettiğinin çok çok altında maaş alıyorlar ya da en azından öyle düşünüyorlar bence değerli olduklarını hissetmek istiyorlar.

Enstitüye danışmanınızı değiştirmek için dilekçe verin. Veya 2. bir danışman atamasını isteyin.

BBNET
Geri