Biraz önce il mem sitesinden(!) danışman öğretmen olarak görevlendirildiğimi öğrendim.. Anlayacağınız re'sen görevlendirilmişim. Geçen Pazartesi-Salı bununla ilgili kurs olmuş. Bu kursa giden arkadaşlar paylaşımda bulunabilir miyiz?
patari' Alıntı:Okul Deneyimi I, Okul Deneyimi II ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin yürütülmesinde görev alacak millî eğitim müdürlüğü uygulama koordinatörü, uygulama okulu müdürü ve uygulama okulu koordinatörünün, öğretmen adaylarının öğretmenlik uygulaması ve okul deneyimi uygulamasına yönelik iletişim, koordinasyon, rehberlik ve danışmanlık gibi görevlerinden;
a) Millî eğitim müdürlüğü uygulama koordinatörünün haftada 4 saati,
b) Uygulama okulu müdürünün haftada 2 saati,
c) Uygulama okulu koordinatörünün haftada 2 saati,
ek ders görevi sayılır ve ek ders ücreti ödenir.
Ben de danışman öğretmenim ve burda yazdıklarınız bizi değil Üniversite öğrencisi olan öğretmen adaylarını ilgilendirir.patari' Alıntı:Okul Deneyimi I, Okul Deneyimi II ve Öğretmenlik Uygulaması derslerinin yürütülmesinde görev alacak millî eğitim müdürlüğü uygulama koordinatörü, uygulama okulu müdürü ve uygulama okulu koordinatörünün, öğretmen adaylarının öğretmenlik uygulaması ve okul deneyimi uygulamasına yönelik iletişim, koordinasyon, rehberlik ve danışmanlık gibi görevlerinden;
a) Millî eğitim müdürlüğü uygulama koordinatörünün haftada 4 saati,
b) Uygulama okulu müdürünün haftada 2 saati,
c) Uygulama okulu koordinatörünün haftada 2 saati,
ek ders görevi sayılır ve ek ders ücreti ödenir.
Bize de hala ödenmedi (Malatya)arkadaşlar bu görevi yapan öğretmenlere temmuz ayı gibi ek ders ödeneceği söylenmişti bilgisi olan var mı?