dakika 1 gol bir

Kodla Büyü

mahmutemre2211

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaslar merhaba. Yeni tayinim cıktığı okulda müdür beyle biraz tartıştık. Bana teog da ögrencilerin nereyi kazandıgını gösteren tablo yap dedi, bende kısaca müdür yardımcılarının işi olduğunu yapamayacağımı söyledim. İdarenin islerini yapmayacağımı söyledim, o da müdürün verdigi isleri yapacaksın falan filan dedi ben de yönetmelik degisti dedim. Sonrasında işim olmayan isleri yapmamı isterseniz bunun adı yardım olur onu da rica edersiniz seklinde konustum. O da okul kooparatifi ile ilgilenirmisin dedi tamam dedim :) tüm konusmalarımız nezaket icerisinde gecti ama bizim branşın isleri maalesef.

Ne yazık ki yapan arkadaşlar var.

Şimdi hiç kimse "okula yardımcı oluyoruz " demesin. 14 Ağustosta açıklanan sonuçları 20 gün bekledikten sonra mı tek tek listeliyorsunuz. 20 gün boyunca ne halt etmişler?... Tüm okul birden izin mi almış yoksa? Yoksa gelsin bizimki de ona mı yaptıralım diye düşünmüşler?

20 gün boyunca öğrencilerinin nereyi kazandığını merak etmeyen idarede ...

Valla hocalarım rica ederse her türlü yardımı ederim dedigim gibi kooparatifi rica etti güzelce konustuk ilgilenirim dedim.öğretmenler odasında da bir öğretmen bilgisayarcımiz geldi bozulan laptopları getiririz yapar dedi, ben de parası ile dedim :) yeni düzen kurmak zor oluyor :) Artık hayırlısı, herkese teşekkürker.

İdarecilerimiz orta yaş üstü. Bilgisayar bilgileri de fazla değil. Geliyorlar, hocam bunu nasıl yapabiliriz. Bende yapıyorum.
Teşekkür ediyorlar sonra. Olay bitiyor. Olaya pozitif yaklaşmak gerek...

Dev Kitap Arsivi hocam, eica edilirse sorun yok ama siz yap denildiğinde yaparsanız o sizin isiniz olur. Aradaki ayrim önemli bence

[quote="müdürün verdigi isleri yapacaksın falan filan dedi ben de yönetmelik degisti dedim. [/quote]
hocam hangi yönetmelik neydi nasıl değişti bi açıklasan da bizde öğrensek bu yazılı hakkımızı...

ya bizi neden diğer öğretmenlerden farklıymışız gibi görüyorlar, idarenin bir parçası değiliz :)

xxltc hocam eski yönetmelikde görevlerimiz sayıldıktan sonra, müdürün verdiği ek isleri de yapar yazıyordu. Yeni Btr yönetmeliğinde o madde kalktı. Mesele zaten bir tablo meselesi degil uslup meselesi. Angraya iş ise okul kooparatifi ile ilgilenirim sorun degil dedim, okul icin elimden geleni her türlü yaparım ama dedigim gibi.

BBNET
Geri