dactcia Sandero 1.5 dCi 75 bg ve 90 bg sizce almalımıyım

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan okse2818
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

okse2818

Aktif Üye
ARKADAŞLAR 20000 PAMA VAR ÜZERİNİ TAMAMLAYIP SIFIR ALMAK İSTİYORUM AMA PİYASA ÇOK PAHALI BU DATCİA GÖZÜME ÇOK TAKILIYOR. OPEL ARABA DIŞINDA HİÇ KULLANMADIM MUHAKKAK KIYASLANAMAZ AMA ACABA DATTCİA ALIRSAM SIFIRINI APTALLIK ETMİŞ OLUR MUYUM? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.. ÖZELLİKLE KULLANAN VE YAKININDA BULUNANLARDAN

Hocam bence alma. toyota auris bulabilirsin 2009 model 34000 civarina dizel. bence boyle bir arabayi dusun

Dacia alacaksan 90 lığını tavsiye ederim. Performans olarak memmun kalırsın. 1.5 dci kendini kanıtlamış bir motordur zati.

Ama her zaman aynı ikilemde kalırsın, aynı fiyata sıfır araç mı yoksa 4-5 yaşlarında kalitesi daha yüksek araçlar mı?

Benim tercihim 4-5 yaşlarında temiz ve tutulan bir araç olurdu.

Dacia henüz değer kaybetmeyen bir marka değil.

Karar sizin.

Saygılar

Arabanın tipi çok hoş. Sürüşü güzel. Ön konsol ve direksiyonun kalitesi gözüme iyi gelmedi (bu konularda uzman değilim). Fiyatına göre normal olsa gerek. Devir, az yakıt yakan araba devri. ort 4lt yakması, motorun renault olması + yönler. En yakın dizel 38 binde var. Fark çok. Ben tavsiye ederim.

türkiyenin en çok satan 5. arabası.
sandero dizel 10 üstünden 8'dir.
kullanımı güzel.
biniciysen tavsiye edilir

yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim... ama ikinci el hiç düşünmüyorum.... ancak çok tanıdık bildik olacak belki:)

yok hocam ben tavsiye etmiyorum. illa sıfır olacak diye inat etme bence... kardeşim Renault teknik serviste. bende araba alacağım zaman düşünmüştüm aman "abi sakın bulaşma" diye beni vazgeçirdi. hem parça kalitesi hem de konfor açısından çok fazla problem yaşarsınız...

hayalcisuat kardeşim hayal kuruyorsun konfora birşey diyemem ancak parça kalitesi dedinmi duracaksın
dacia nın dacia ya özgü herhangi bir parçası yok renaut un diğer modellerinde kullanılan parçalardan toplanan bir araç ve oldukça sağlam bozulacak birşeyi yok zaten 5 yıl kullandım hiç bir yeri bozulmadan sattım
ve eşdeğerleri clio ve albea ya göre oldukça iyi bir fiyata hemde yarım günde alıcı 1300 km lik yoldan geldi aldı.
ikinci eli zarar eder çok kayıp edersin satamazsın diyenlere aldanma bilakis eşdeğerlerine göre avantajlı

Ben olsam tereddüt etmezsin hocam. Bir de hocam böyle konuları kendi kafanıza göre yapın derim ben. Herkes kendine göre değerlendirir. ben de düşünüyorum

Datça :mrgreen: dan uzak dur. Tenekeyi boyayıp 4 teker takmışlar hocam.

Forumda bir arkadasin yorumu aynen soyleydi aratip bulabilirsiniz isterseniz: "dacia kolay ulasirsin, zor kurtulursun :-)" dogru mu yanlis mi bilmiyorum ama iyi mi kotu mu siz karar vereceksiniz hocam. saglamda cikabilir kotude birazda sans isi aslinda elektronik esya gibi

crepis' Alıntı:
hayalcisuat kardeşim hayal kuruyorsun konfora birşey diyemem ancak parça kalitesi dedinmi duracaksın
dacia nın dacia ya özgü herhangi bir parçası yok renaut un diğer modellerinde kullanılan parçalardan toplanan bir araç ve oldukça sağlam bozulacak birşeyi yok zaten 5 yıl kullandım hiç bir yeri bozulmadan sattım
ve eşdeğerleri clio ve albea ya göre oldukça iyi bir fiyata hemde yarım günde alıcı 1300 km lik yoldan geldi aldı.
ikinci eli zarar eder çok kayıp edersin satamazsın diyenlere aldanma bilakis eşdeğerlerine göre avantajlı
terbiye sınırlarında cevap verirseniz çok sevinirim.ben sadece şahsi fikrimi söyledim. takma isme gönderme yaparak neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz...?

üçkağıtçıların eline düşüp ikinci el alacağına 5 yıl bineceksen sandero stepway gözü kapalı al. Zaten güvenlik abs ebd ve anti patinaj standart geliyor. Ayrıca çok konforlu olmayabilir ancak kolay kolay da arıza yapmayacak bir araç. İkinci el fiyatına sıfır alırsın hiçbirşey de aklın da kalmaz.

Hocam Opel kullanıyorsanız Dacia alman attan inip eşşeğe binmek gibi olur.
Aynı paraya daha kaliteli araba alabilirsiniz. 20.000 Tl var 10.000 Tl kredi çekin 30.000 Tl'ya araba çok 3-5 yaşında.
Sıfır alcam diyorsanız da Skoda Fabia önerebilirim.

Not:Sitedeki tavsiyeler kişiden kişiye değişir. Siz kendi durumunuza göre, kendi fikrinizi daha baskın tutun. Yılda yaptığınız km, araç kullanış biçiminiz, araçtan bekledikleriniz v.s. ölçüp biçip ona göre hareket edin. Eğer sıfır alacaksanız bu arabayı 90 beygirlik olanını alın ve piyasada geçerli olan renklerden (beyaz,metalik gri gibi) alın.

hocam piyasa da bu kadar sahtekar varken eğer yakın tanıdık birisi değilse 2.el almayın.yok kalitesiz yok bilmem ne.hacı muratta olsa sıfır alın bence...

Eylül gibi seninle aynı durumdaydım.
Linea alacağım hafta gittim temiz jetta 1.6 lpg aldım. 60.000 km

Çok memnunum.

içine bin, gez, deneme sürüşü yap, motoruna çekişine gidişine, konforuna yol tutuşuna bak kendi gözünle gör.
Beğenirsen al, beğenmezsen hem kafandaki fikirler sabitleşir, hem de eğlenmiş olursun biraz. :)

Biz dediğim gibi yaptık babama aldık 90bg lik. Çok ta memnun halinden. Kasa küçük ve hafif motor performansı ideal. Parça kalitesi eh işte, çok iyi değil ama çok kötü de değil.

Eğer alırım 5-6 sene kafam ağrımadan binerim dersen düşünmeni tavsiye ederim.

okse2818' Alıntı:
ARKADAŞLAR 20000 PAMA VAR ÜZERİNİ TAMAMLAYIP SIFIR ALMAK İSTİYORUM AMA PİYASA ÇOK PAHALI BU DATCİA GÖZÜME ÇOK TAKILIYOR. OPEL ARABA DIŞINDA HİÇ KULLANMADIM MUHAKKAK KIYASLANAMAZ AMA ACABA DATTCİA ALIRSAM SIFIRINI APTALLIK ETMİŞ OLUR MUYUM? FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM.. ÖZELLİKLE KULLANAN VE YAKININDA BULUNANLARDAN
başlıkta da "dactcia" yazıyor :puhaha: kaç farklı arbadan konuşuyorsunuz

Bu teneke falan diyenlere asla aldırma hocam. Hayatında bir kez kullanmadığı araçlar hakkında nasıl yorumlar yapılıyor akıllara zarar. Sen bence kendin düşün taşın. Ben olsam satma amacım yoksa, uzun süre kullanmayı planlıyorsam kesinlikle sandero alırdım. Yok 1 yıl sonra satarım diyorsan kaybetmeye gerek yok tabii, o zaman 2. el daha mantıklı..

hayalcisuat' Alıntı:
crepis' Alıntı:
terbiye sınırlarında cevap verirseniz çok sevinirim.ben sadece şahsi fikrimi söyledim. takma isme gönderme yaparak neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz...?
hiçbir şey kanıtlamaya çalışmıyorum (hem parça kalitesi hem de konfor açısından çok fazla problem yaşarsınız) diye keskin bir ifade kullanmışsınız.
yukarıdada dediğim gibi konfora birşey diyemem ancak biri parça kalitesinden olumsuz yönde bahsederse kusura bakmasın cevabı alır beş yıl boyunca hiçbir yeri bozulmayan bir araçtan bahsediyoruz.

dıştan görünüşü güzel ama iç döşeme beş para etmez direksiyona oturunca yeni arabaymış gibi gelmiyor bi diğer arabaların ön göğüs tasarımlarına bak birde dacia ya reno kasıtlı olarak bukadar kötü tasarım kullanıyor bence kendine rakip yapmamak için
onun dışında parça ve sağlamlık konusunda sorunlu olacağını düşünmüyorum

BBNET
Geri