Dacia Sandero hakkında fikriniz

Kodla Büyü
rumuz76' Alıntı:
Artı olarak Reno güvencesinde.
hocam renoya güven mi olur. Araba sağlam olsun diyorsan reno meno almayacaksın ama benim için fark etmez ucuz olsun da diyorsan o zaman alacaksın. Allah göstermesin bir kaza olsa dacia nın reno nun içinden çıkmak mucize...

mazda,toyota,honda,ford gibi arabalar dururken millet tenekelere biniyor ucuz diye...bu benim şahsi görüşüm

Konfor Paketi (Klima + Uzaktan kumandalı merkezi kilit + Kodlu Radyo CD 2x15W)
Güvenlik Paketi (3 adet arka kafalık + Ön yolcu hava yastığı + Elektronik fren dağıtıcılı ABS ve acil fren yardımı)

2012 yılında yılına gelmişiz hala yukarıdaki özellikler artı bişeymiş gibi ayrı söyleniyorsa bence o araba alınmaz...Bi de hidrolik direksiyonu da ayırsınlar da tam olsun bari...

gamer99 kardeşim tamam bazı eksikleri var ancak ikinci elde kesinlikle en az değer kaybettiren araç dacia dır.
örnek verecek olursak eşdeğerleri ile kıyaslayalım
2006 yılında 21500 liraya sıfır aldığım dacia loganı 16750 liraya bu yaz sattım.
şimdi 2006 da sıfır era,clio,albea, ford fusion 28000 lira civarı idi. yani pirim yapmayan değer kaybettiren daciadan yaklaşık 7 bin lira pahalı şimdi bu araçların hiçbiri 16750 artı 7000= 23750 lira etmiyo...

BBNET
Geri