sitelerde' Alıntı:Bir bilgisayarcı arka arkaya bu kadar hatayı yapabilir mi demeyin. Yaptım. :lol: D: sürücüsünü sağ tıklayıp özellikler diyeceğime, biçimlendir dedim. Kapat diyeceğime başlat dedim. Dediiimİptal diyeceğime tamam dedim :mrgreen:
aakcakaza' Alıntı:sitelerde' Alıntı:Bir bilgisayarcı arka arkaya bu kadar hatayı yapabilir mi demeyin. Yaptım. :lol: D: sürücüsünü sağ tıklayıp özellikler diyeceğime, biçimlendir dedim. Kapat diyeceğime başlat dedim. Dediiimİptal diyeceğime tamam dedim :mrgreen:
Hocam pes doğrusu! kendi ipini kendin çekmişsin hemde kaç kez :mrgreen:
Allahtan kurtarmıssın.
sitelerde' Alıntı:Bir bilgisayarcı arka arkaya bu kadar hatayı yapabilir mi demeyin. Yaptım. :lol: D: sürücüsünü sağ tıklayıp özellikler diyeceğime, biçimlendir dedim. Kapat diyeceğime başlat dedim. Dediiimİptal diyeceğime tamam dedim :mrgreen:
Tebessüm ettirdiniz hocam, çok yaşayın siz.Mizah olmazsa çekilmez bu hayat. Recover my files.ın full' ünü bulamadım ben.
SİRE' Alıntı:sitelerde' Alıntı:Bir bilgisayarcı arka arkaya bu kadar hatayı yapabilir mi demeyin. Yaptım. :lol: D: sürücüsünü sağ tıklayıp özellikler diyeceğime, biçimlendir dedim. Kapat diyeceğime başlat dedim. Dediiimİptal diyeceğime tamam dedim :mrgreen:
Tebessüm ettirdiniz hocam, çok yaşayın siz.Mizah olmazsa çekilmez bu hayat. Recover my files.ın full' ünü bulamadım ben.