DİSK YAZMAYA KARŞI KORUMALI yardım lütfen!!

Kodla Büyü

delikatliyam

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar usb bellekten bir şey silinmiyor ve bellek biçimlendirilmiyor çünkü yazmaya karşı korumalı hatasını veriyor.Önerdiğiniz bir sey varmıdır ?

Hocam Hafıza USB disk--> SD Kartsa kart okuyucunun kilit düğmesi vardır. PC takarken o düğmenin hareket etmediğinden emin olun.
Flash Bellekse "Formatter Silicon power" diye bir program bu sorunu çözebiliyor.
Kolay gelsin..

ergensoft' Alıntı:
Hocam Hafıza USB disk--> SD Kartsa kart okuyucunun kilit düğmesi vardır. PC takarken o düğmenin hareket etmediğinden emin olun.
Flash Bellekse "Formatter Silicon power" diye bir program bu sorunu çözebiliyor.
Kolay gelsin..

Flash bellek hocam. dediğiniz programı indirimedim sürekli meb engeli çıkıyor karsıma başka bir program var mı acaba

Hocam MEB indirme sitelerini yasaklamış, Elimizde bir gezginler vardı oda yasaklı.. :) Forumda normal internetten giren birileri varsa indirip siteye koyabilirler..

Tamam hocam Teşekkür ederim :) Bu arada aktekkede mi çalışıyorsunuz ? Bafra güzel yerdir yakın sayılırız :)

Teşekkürler.

Geçenlerde bir öğretmen arkadaşın flash belleğinde de aynı sorun çıkmış. Araştırdım ne yazılmışsa yaptım, programlarla da denedim yook olmadı. Bu program çözer umarım.

bu sorun bazı marka usb lerde kronik gibi

özellikle sandisklerde çok yaşıyoruz bu sorunu

ve düzelen usb olmadı daha

internetteki bütün çözüm yollarını denedim

Arkadaşlar bazen kullandığınız bilgisayarda yetki sınırlandırılmış oluyor. Ben bir defa karşılaşmıştım. Flash disk bozuldu zannettim. Flashtan hiçbir dosya silemiyor ve ekleyemiyordum. kullanıcılardan tam yetki verdim sorun düzeldi. İnternette sahipliği al diye dosyada var. aynı işi yapıyor. yetkisini almak istediğin dosya ve klasör üzerinde sağ tuşa tıkladığında menüde sahipliği al çıkıyor.

bu sorunu en iyi çözen yöntem hangisi şimdi deneyen var mı program mı
şu reg dosyası mı

bendede aynı sorun vardı farklı bir çözüm yöntemiyle çözdüm windows xp format cd sini takdım flashda takılı pc de disk bölümüne geldiğinde flashıda görüyordu ordan silip bicimlendirdim böle çözdüm

hocam bu program işinize yarar.formatlanamayan flash belleği kesin şekilde formatlıyor.hatta bazı flash bellek markaları flash belleğin yarısına kendi reklamlarını yüklemişler.o flash belleklerdeki reklma alanları silip belleği tek bir flash bellek haline getiriyor.ben çok defa yaptım.umarım sizinde işinize yarar

Ekli dosyalar

BBNET
Geri