Arkadaşlar konu hakkında bilgisi olan var mı? Pek bilgi yok. Çalışma şartları, nerede çalışacak hiç bilgi verilmemiş. Bilgisi olan var mı?
Buradaki açıklamalara göre uzaktan olacakmış. Bakanlık görevlendirmesi kapsamında derse girmeden çalışılacak, diye anladım ben.İlan Detayları
Değerli Öğretmenlerimiz,
Sınıflarda teknolojinin etkin kullanımını destekleyecek Dinamik Ders Dili (D3) Projesi kapsamında öğrenme senaryolarının geliştirilmesinde yer alacak öğretmenlere ihtiyaç duymaktayız. Başvuru ilkokul, ortaokul ve lise kademesinde ihtiyaç duyulan belirli branşlardaki öğretmenlerimize açıktır. Proje kapsamında görev almak isteyen öğretmenlerimizin başvuru formunu özenle doldurmalarını beklemekteyiz.
Belirlediğimiz öğretmenlerimiz, ekiplerimizde tam zamanlı (uzaktan) görevlendirilecektir. Bu sebeple projenin en iyi şekilde anlaşılması ve projeye katkıda bulunulması için başvuracak öğretmenlerimizden proje çıktısı olan branş bazlı teknoloji odaklı öğrenme senaryosu geliştirmeleri beklenmektedir. Hazırlayacağınız senaryo için teknoloji odaklı öğrenme senaryosu şablonunu kullanmanız gerekmektedir. Senaryo yazımı için gerekli kaynaklara https://d3.eba.gov.tr/dokumanlar bağlantısından ulaşabilirsiniz. Kendi branşınızda istediğiniz sınıf seviyesini ve kazanımı/öğrenme çıktısını seçerek senaryonuzu geliştirebilirsiniz.
Proje hakkında detaylı bilgi almak ve branş bazlı teknoloji odaklı öğrenme senaryolarını incelemek için www.d3.eba.gov.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Başvuru formuna ve senaryo geliştirme sürecine ilişkin sorularınızı dinamikdersdili@eba.gov.tr adresine gönderebilirsiniz.
Başvurular, 08 Eylül 2025 günü başlayıp 21 Eylül 2025 günü saat 23.59’da bitecektir.
Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü
Dijital Beceriler Daire Başkanlığı