DİNÇER: 70 bin öğretmen geri çağrılacak...

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan *cem62*
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

*cem62*

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Milli Eğitim Bakanlığı'nda kadrosu olan ancak çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 70 bin öğretmen geri çağrılıyor

Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, kadrosu Milli Eğitim Bakanlığı’nda olduğu halde okulda ders vermek yerine çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 70 bin öğretmeni geri çağıracağını açıkladı.

Dinçer, bazı öğretmenleri TBMM’de danışman yapmak için kendisine başvuran Ak Parti, CHP, MHP ve BDP’li milletvekillerinin isteklerini de geri çevirdi.

Konuyu TBMM Başkanı Cemil Çiçek’le paylaştığını belirten Dinçer, “Sayın Başkan bana hak verdi. Türkiye’de 660 bin kadrolu öğretmen var. Bu 70 bin de bunun içinde. Başka kurumlara geçmek istiyorlarsa, kadrolarını da aldırsınlar. Kadro işgal etmesinler” dedi.

http://www.posta.com.tr/turkiye/HaberDe ... eID=107262

70 bin öğretmenişn hepsini çağırmayacağız dedi az önce de. Bazı durumlar oluşabiliyor onlar eğitim öğretimin içindeyse olabilir dedi. Biziö asıl yapmak istediğimiz Hem okulunda kadro teşkil edip hemde başka görevlerde olanlar dedi.

Oldu canım. peki o 70.000 kişinin yerine kimleri koyacak bakalım. Bu projesi de patlar. Kendi istedikleri adamlar yerlerinde kalır, yandaş olmayan öğretmenliğe gönderilir. keşke herkesi ama herkesi geri öğretmenliğe döndürse.

okul müdür yardımcısıyken vekaleten müdür olan oradan da şube müdürü olan sonra millete caka satan artistlik yapan bulunduğu koltuğun emretmek değil hizmet etmek için ona verildiğini unutan çok ama çok kişi var.

bu başlığı görünce aklıma toyotanın şu kadar üretim hatasından dolayı araba geri çağrılacak haberleri geldi
acaba geri çağrılacaklarda ne gibi bir arıza var şanzuman mı sorunlu, direksiyon mu
:puhaha:

BBNET
Geri