Düğünüm için müzik lazım Arkadaşlar

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
1 hafta sonra düğünüm var arkadaşlar , düğün salonu benim hazırlayacağım bir video yada slayt istedi resimlerimizden oluşan fakat ben öyle romantik bir adam olmadığım için slayltların arkasına hangi şarkıları koyacağımı bilmiyorum
bana fikirlerinizi söylemenizi istiyorum.
hanımla tanıştığımızdan şu ana kadar ki bölümü hazırlıcam ona göre parçalar teklif edermisiniz

vay vay vayyyy ilk gelen parça gayet güzeldi ;)
Yokmu daha başka teklif edecekler :) Daha lazım dahaaa :)

mruh' Alıntı:
Allah mesut etsin hocam.
bu parça bence çok hoş ve romantik. isterseniz mpüç olarak yollayabilirim.
Allah razı olsun hocam darısı bekar arkadaşların başına ;) Mp3 ünü müsait bi anında gönderirmisin hocam

g.cetin.66' Alıntı:
vay vay vayyyy ilk gelen parça gayet güzeldi ;)
Yokmu daha başka teklif edecekler :) Daha lazım dahaaa :)

mruh' Alıntı:
Allah mesut etsin hocam.
bu parça bence çok hoş ve romantik. isterseniz mpüç olarak yollayabilirim.
Allah razı olsun hocam darısı bekar arkadaşların başına ;) ***** ünü müsait bi anında gönderirmisin hocam

amin hocam.
buyrun.

Ekli dosyalar

Nilüfer- Taa uzak yollardan :) bizim dans müziğimizdi herkes çok beğendi hayırlı olsun hocam allah tamamına erdirsin :)

Fikir veren arkadaşlara çok Teşekkürler
arkadaşlar
tam bugün bunu hazırlayım diyordum ki hanımı kuaföre saç provasına götürmüştüm içerde duvağı tacı ayakkabı ve bilimum malzemeleri çaldırmış gidip onları tekrar alacam
varsa baska fikirleri olan onlarıda dinlemek isterim en azından kulağımın pası açılır :)

g.cetin.66' Alıntı:
Fikir veren arkadaşlara çok Teşekkürler
arkadaşlar
tam bugün bunu hazırlayım diyordum ki hanımı kuaföre saç provasına götürmüştüm içerde duvağı tacı ayakkabı ve bilimum malzemeleri çaldırmış gidip onları tekrar alacam
varsa baska fikirleri olan onlarıda dinlemek isterim en azından kulağımın pası açılır :)
geçmiş olsun öğretmenim.. aman dikkat edin bu zamanlar telaşlı anlardır.. Allah korusun gölge düşürmeyin düğüne :) mutluluklar dilerim.. 2 yıl öncesini hatırlattınız bana :D

lara fabian'dan je t'aime.

düğün salonunda ilk dans müziğiniz olsun. ezberleyin mümkünse ve gözlerinin içine bakarak söyleyin.

BBNET
Geri