Milli Eğitim Bakanlığı tüm okullarda gelecek hafta yapılmak üzere Dönem Sonu Faaliyet Haftası kapsamında etkinlikler yayınladı. Resmi yazıya göre bütün okullarda önümüzdeki hafta bu etkinlikler ve benzerleri yapılacak.
öğrenci sınırı nedir kahoot da bilginiz var mıBT sınıfı olan okullarda kahoot üzerinden bilgi yarışması yapılabilir.Ben taslak olarak şunu hazırladım.
Kahoot!
Join a game of kahoot here. Kahoot! is a free game-based learning platform that makes it fun to learn - any subject, in any language, on any device, for all ages!create.kahoot.it
öğrenci sınırı nedir kahoot da bilginiz var mı
Bizde hazırladık ama konu olarak ders olmasın farkındalık oluşsun diye doğal afet seçtik konuyu.BT sınıfı olan okullarda kahoot üzerinden bilgi yarışması yapılabilir.Ben taslak olarak şunu hazırladım.
Kahoot!
Join a game of kahoot here. Kahoot! is a free game-based learning platform that makes it fun to learn - any subject, in any language, on any device, for all ages!create.kahoot.it
Az önce DYSye baktım. Birşey yok. Son teneffüste bir öğretmen müdür bey ile konuşuyordu, müdür beyin cevabı "ne DYS'de ne müdürler grubunda böyle birşey yok." ..Son dakika olaylarında hep değerli hemşerimin şiiri aklıma gelir...
Demedi Deme
Korkuyorum belki yarın geç olur
Geleceksen bir gün önce gelsene.
Yaralıya yol gözlemek güç olur
Geleceksen bir gün önce gelsene.
Kar yağar, çığ düşer yollar açılmaz.
Seller iner derelerden geçilmez
Senet yoktur ömre vade biçilmez
Geleceksen bir önce gelsene.
Can kuşu kafeste durmaz demişler
Kaçan kuş kafese girmez demişler
Son pişmanlık fayda vermez demişler