:alkis: :alkis: :alkis: :alkis: :alkis:
arkadaşlar bu tür şikayetlerde sorun yaşayanlar olduğunu duydum. yukarıda da bahsetmiş bir arkadaşımız silsile atlama olayı. inş bizim konumda da sıkıntı çıkmaz.caspian16' Alıntı:Konunun çözümü için gayret gösteren herkese teşekkür ediyorum arkadaşlar.
Cumhurbaşkanına http://www.turkiye.gov.tr ye e-devlet şifresiyle giriş yaparak da ulaşabiliriz.
Yani demem o ki, başbakan zaten bu sorunları biliyor da bir şey yaptırmıyorsa bakanına, o makama gitmemizin de pek bi yararı olmayacaktır. Ümit kırmak değil niyetim ama gerçekler böyle.pythagorean' Alıntı:Hocam çok teşekkür ederiz size minnettarız. Yalnız ülkenin bir numarası olan cumhurbaşkanı malesef hükümetin noteri. Yani şu an ülkede 1 numara başbakan. Cumhurbaşkanlığı ona bağlı gibi bir şey.
sonuç şutayinci42' Alıntı:
Sizin teşekkürlerinize layık olabildiysek ne mutlu sayın hocam. Yalnız ateşi ben yakmışım, sen de devam ettirmişsin v konunun gündemde kalmasına yardımcı olmuşsun. Bize destek olduğun için ben de teşekkür ediyorumsadece susarak' Alıntı:sonuç şutayinci42' Alıntı:
nasıl olmuşsa pythagorean ve horozerk isimli arkadaşlar konuyu hortlatmışlar. bu iki rkadaşa çalışmalarından ve emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.uhaha:
uhaha:
uhaha:
vex_alex hocam konuyu ben açmadım, kimsenin duygularıyla falan oynadığım da yok ne alaksı varvex_alex' Alıntı:Ne boş işlerle uğraşıyorsunuz pythagorean arkadaşım! Milletin duygularıyla oynama hakkınız yok. Sizi kınıyorum.