Crystal Report Sorunu

Kodla Büyü

analyzer20

Üye
Crystal Report kullanarak Asp.Net sayfasında rapor hazırladım. Bilgisayarımda çalışıyor ama web'e attığım zaman CrystalDecisions.Web.dll vb. dll dosyalarını istiyor. Bin klasörünün altına istediği dosyaları sırayla attığım zaman bu sefer aşağıdaki hatayı veriyor. Bu hatanın neden kaynaklandığını bilen arkadaş varsa ve yardımcı olursa sevineceğim.

Server Error in '/' Application.
--------------------------------------------------------------------------------

An error has occurred while attempting to load the Crystal Reports runtime.

Either the Crystal Reports registry key permissions are insufficient or the Crystal Reports runtime is not installed correctly.

Please install the appropriate Crystal Reports redistributable (CRRedist*.msi) containing the correct version of the Crystal Reports runtime (x86, x64, or Itanium) required. Please go to http://www.businessobjects.com/support for more information.

yoktur benim para verip aldığım hostumda bile yok crystal report desteği host ile görüşün ya da desteği olan bir hosta geçin

kardeş ben senelik 500 lira ödüyom servera yinede yok raporlam özelliği sen neden bahsediyorsun. localde çalışan proje açık denize çıkınca boğulur unutma:)

BBNET
Geri