Crystal Report Dll dosyalarını bulamadım.

Kodla Büyü

akyol78

Üye
Merhabalar,

Asp.Net te bir uygulama yaptım ve bu uygulamamda crystal report kullandım. Crystal report viewer ilede report dosyasını görüntülüyorum tabi kendi bilgisayarımda. Host a attığımda benden bin klasörüne dll dosyalarını istiyor fakat bilgisayarımda bu dosyaları bulamıyorum. İnternette de aradım bir kısmını buldum ama bazılarını bulamadım. Bu dosyalara nasıl ulaşırım ya da bana ulaştırabilir misiniz?

CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.dll
CrystalDecisions.ReportSource.dll
CrystalDecisions.Shared.dll
CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.dll
CrystalDecisions.Enterprise.Framework.dll
CrystalDecisions.Enterprise.InfoStore.dll
CrystalDecisions.ReportAppServer.CommLayer

Saygılarımla.

akyol78' Alıntı:
Merhabalar,

Asp.Net te bir uygulama yaptım ve bu uygulamamda crystal report kullandım. Crystal report viewer ilede report dosyasını görüntülüyorum tabi kendi bilgisayarımda. Host a attığımda benden bin klasörüne dll dosyalarını istiyor fakat bilgisayarımda bu dosyaları bulamıyorum. İnternette de aradım bir kısmını buldum ama bazılarını bulamadım. Bu dosyalara nasıl ulaşırım ya da bana ulaştırabilir misiniz?

CrystalDecisions.CrystalReports.Engine.dll
CrystalDecisions.ReportSource.dll
CrystalDecisions.Shared.dll
CrystalDecisions.ReportAppServer.ClientDoc.dll
CrystalDecisions.Enterprise.Framework.dll
CrystalDecisions.Enterprise.InfoStore.dll
CrystalDecisions.ReportAppServer.CommLayer

Saygılarımla.
hocam ilk üç dll C:\Program Files\Business Objects\Common\2.8\managed\
klasöründe mevcut. diğerlerini şu anda bilemiyorum.

hocam o dll leri attım, bende clientdoc.dll den itibaren bulamadım. aslında windows altında assembly klasöründe bu dosyalar var ama dll dosyası değiller. o yüzden kopyalayamıyorum. İnternette arıyorum bakalım. Teşekkür ederim.

BBNET
Geri