Pentium 4 1.7 gz 750 ram 56 mb ekran kartı makine var. Çalıştırır de mi arkadaşlar :mrgreen:
Alien shooter oynayabilirsin hocam güzel oyundur.alpozturk2002' Alıntı:Pentium 4 1.7 gz 750 ram 56 mb ekran kartı makine var. Çalıştırır de mi arkadaşlar :mrgreen:
Hocam sen çok yaşa gece gece güldür . Atmosfer açısından düşünürsek haklısın. Ama böyle büyük bir yapımda böyle birşey görmekte büyük bir olay. Oyunda laz uşağının sesini duyunca gülmekten ölmüştüm.ahmetismet' Alıntı:Crysis2 tek kelime ile harika. oyunda crysis 1 deki hız modunu zıplama modunu falan kaldırmaları güzel olmuş. sadece zırh modu ve görünmezlik modu yetiyor. Siperlere monte edilmiş ağır makinalı tüfekleri yerinden sökmek yaratıcı olmuş. Ama türkçe versiyonundaki laz uşağuna öyle diyemeyeceğim, acayip yapmacık olmuş. top tüfek çarpışmaya gidiyoruz arkadaş ordan haçen maçen diyo atmosferin içine ediyor.
ikisi de değil görünüşe göre, geçen yıl piyasaya sürülen oyun gibi duruyor.Ted1Getir' Alıntı:hocam ben crysis 2 yi oynadım ama bu yeni sürüm felan mı ek paketi mi